Nieuwe docuserie Bait vanaf donderdag 14 januari te zien op NPO 3

Nieuwe docuserie Bait vanaf donderdag 14 januari te zien op NPO 3
Een duik in de wereld van internetoplichting

Kijktip :

Vanaf donderdag 14 januari is de nieuwe documentaireserie Bait te zien op NPO 3. In deze serie duikt onderzoeksjournalist en filmmaker Anthony van der Meer in de wereld van de internetoplichting. Hoe zit dit milieu in elkaar?

Bait gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Infiltreren
Samen met een klein team van vrienden én zijn eigen vriendin besluit Van der Meer te infiltreren in een netwerk van internationale oplichters, om op die manier te zien hoe ze te werk gaan. Dit doen ze door de eigen methodes van de oplichters tegen ze te gebruiken, waarmee Van der Meer probeert ze in te val te lokken.

Identiteit achterhaald
En passant krijgen we een unieke inkijk in de handelswijze van oplichters op allerlei gebieden, van phishing tot datingfraude. Door middel van slim speurwerk kunnen Van der Meer en zijn team de locatie van de oplichters tracken en wordt zelfs hun identiteit achterhaald. Als klap op de vuurpijl is het mogelijk om mee te kijken en luisteren in hun huis.

De nieuwe documentaireserie Bait is vanaf donderdag 14 januari wekelijks rond 21.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Bait terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe docuserie Bait vanaf donderdag 14 januari te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier