Hilarische spelshow Wie ben ik? is vanaf donderdag weer te zien op RTL 4

Hilarische spelshow Wie ben ik? is vanaf donderdag weer te zien op RTL 4
Wie, wat of waar zijn de deelnemers?

Kijktip :

Liefhebbers van hilarische spelshows met bekende Nederlanders kunnen vanaf donderdag (14 januari) terecht op RTL 4. Daar begint het nieuwe seizoen van Wie ben ik?, de tv-klassieker waarin BN'ers moet raden wie, wat of waar ze zijn.

Wie ben ik? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wisselende gasten
Elke week nemen twee teams van drie bekende Nederlanders het tegen elkaar op. Het spel staat onder leiding van presentatrice Caroline Tensen en Tijl Beckand en Ruben Nicolai vormen de vaste teamcaptains. Zij ontvangen in elke aflevering twee BN'ers om hun team te completeren en de strijd met de anderen aan te gaan.

Spellen
Gedurende meerdere spelrondes, waarin allerlei komische spellen gespeeld worden, proberen de BN'ers te achterhalen wie, wat of waar ze zijn. Dat doen ze op basis van cryptische omschrijvingen en aanwijzingen van de tegenstander. Er weinig gesleuteld aan de succesformule van Wie ben ik?, dat al sinds 1990 op tv is.

Het nieuwe seizoen van Wie ben ik? is vanaf donderdag 14 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Wie ben ik? terugkijken via Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hilarische spelshow Wie ben ik? is vanaf donderdag weer te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier