Prachtige animatiefilm Rango zie je zaterdag op Comedy Central

Prachtige animatiefilm Rango zie je zaterdag op Comedy Central
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

De carrière van Johnny Depp een in een flinke dip, maar nog geen tien jaar geleden was hij één van de populairste acteurs op aarde. In 2011 werkte hij weer samen met Pirates of the Caribbean-regisseur Gore Verbinski voor de geweldige animatiefilm Rango en het resultaat is zaterdag te zien op Comedy Central. Je kunt Rango streamen via onder meer Amazon Prime en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
De kameleon Rango (met de stem van Depp) wordt uit zijn beschermde leventje als huisdier gerukt en komt in de verlaten woestijn terecht. Na een avontuurlijke reis belandt hij in een uitgedroogd woestijndorpje, waar een ernstig tekort aan water is. Door allerlei stoere verhalen over zichzelf te vertellen zien de dorpsbewoners hem als een held, een rol die de kameleon maar al te graag aanneemt. Maar Rango leert al snel dat het leven van een held niet over rozen gaat en dat je je bij vrienden niet voor hoeft te doen als iemand anders.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Als acteur won Johnny Depp (nog) nooit een Oscar, maar enkele van zijn films hadden wél succes. Begin 2012 won Rango bijvoorbeeld de Oscar voor Beste Animatiefilm, waarmee het onder meer Kung Fu Panda 2 en Puss in Boots versloeg. Een dikverdiende Oscar in een Pixar-loos jaar, want de animatie in Rango is van absolute topkwaliteit. Het verhaal kan dan misschien niet tippen aan het werk van Pixar, maar uiterst vermakelijk is het zeker. Voeg daar de uitstekende stemmencast aan toe en je hebt een avondje topentertainment.

Cast
Naast Johnny Depp (Alice in Wonderland) en Isla Fisher (The Great Gatsby) zijn ook Abigail Breslin (Little Miss Sunshine), Ned Beatty (Superman) en Bill Nighy (About Time) te horen in deze film. Deze productie is geregisseerd door Gore Verbinski (The Ring).

Rango (2011) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is zaterdag 9 oktober om 20.55 uur te zien op Comedy Central. Genre: animatie, comedy. Speelduur: 107 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtige animatiefilm Rango zie je zaterdag op Comedy Central of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV