Reisdocumentaire Joanna Lumley's Hidden Caribbean start vrijdag op NPO 2

Reisdocumentaire Joanna Lumley's Hidden Caribbean start vrijdag op NPO 2
Britse actrice reist door Cuba en Haïti

Kijktip :

Vanaf vrijdag 15 januari zendt NPO 2 de reisdocumentaire Joanna Lumley's Hidden Caribbean uit. In deze tweedelige docu is een verslag te zien van de reis die de Britse actrice en presentatrice Joanna Lumley door Cuba en Haïti maakte, twee van de meest raadselachtige landen in het Caribisch gebied.

Joanna Lumley's Hidden Caribbean gemist? Kijk de afleveringen terug via Gids.tv.

Boksschool
Joanna gaat op zoek naar verborgen juweeltjes, maar begint haar reis in de toeristische hoofdstad van Cuba: Havana. Hier bezoekt ze een boksschool met één van de nieuwe vrouwelijke bokssterren van het land. Ook loopt ze door de stad met een jonge Cubaan, waar ze hoort hoe het leven er tegenwoordig uitziet in Cuba. Daarna gaat ze naar een voorstelling van de sterren van het cabaret.

Che Guevara
Deze vindt plaats in het National Hotel, dat dateert uit de tijd van vóór de revolutie. Verder gaat Joanna naar het kleine stadje Hershey, gebouwd op het succes van de suikerindustrie. Het drukke reisschema wordt voortgezet met een bezoek aan het graf van Che Guevara en het favoriete strand van Ernest Hemingway. Daar geniet ze van de rumba, pina colada's, muziek en dans van Cuba. De aflevering eindigt in Santiago de Cuba, de geboortestad van Fidel Castro.

Het tweeluik Joanna Lumley's Hidden Caribbean is op vrijdag 15 en vrijdag 22 januari om 19.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt de afleveringen van Joanna Lumley's Hidden Caribbean terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Reisdocumentaire Joanna Lumley's Hidden Caribbean start vrijdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier