Agatha Christie's Poirot seizoen 9 start vrijdag 15 januari op RTL 8

Agatha Christie's Poirot seizoen 9 start vrijdag 15 januari op RTL 8
Klassieke detective weer te zien op tv

Kijktip :

Vanaf vrijdag 15 januari zendt RTL 8 het negende seizoen van de Britse detectiveserie Agatha Christie's Poirot weer uit. Elke week zijn er dubbele afleveringen van Poirot te zien, die voor het eerst op televisie werden uitgezonden in 2003 en 2004.

Agatha Christie's Poirot gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Moord
In de eerste aflevering, getiteld 'Five Little Pigs', is te zien hoe de 21-jarige Lucy contact opneemt met de superspeurder Hercule Poirot. Haar moeder Caroline werd dertien jaar eerder ter dood veroordeeld vanwege de moord op de vader van Lucy. De grote vraag is natuurlijk: was het vonnis over Caroline terecht of had justitie de onschuldige te pakken?

Brief
Lucy leeft met grote twijfels doordat haar moeder op de avond dat het vonnis werd voltrokken een brief schreef, waarin ze verklaarde onschuldig te zijn. Het wordt tijd om voor eens en voor altijd achter de waarheid te komen en daarom vraag Lucy of Poirot de zaak nog eens wil bekijken. Hij ondervraagt vijf mensen die ten tijde van de moord in de buurt waren en maakt een reconstructie.

Het negende seizoen van Agatha Christie's Poirot is vanaf vrijdag 15 januari wekelijks met een dubbele aflevering om 20.30 uur te zien op RTL 8. Je kunt de afleveringen van Agatha Christie's Poirot terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Agatha Christie's Poirot seizoen 9 start vrijdag 15 januari op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier