Woensdag in Jinek: o.a. Gijs Rademaker over de avondklok tegen corona

Woensdag in Jinek: o.a. Gijs Rademaker over de avondklok tegen corona
De gasten van woensdag 13 januari

Kijktip :

Nederlandse media draaiden overuren de afgelopen twee dagen, waarbij vooral gepeculeerd werd over de avondklok die mogelijk ingezet wordt als laatste redmiddel tegen de coronaverspreiding. Onder andere Gijs Rademaker schuift hierover aan tafel bij Jinek. Hieronder lees je wie er nog meer te gast is bij Jinek.

De gasten in Jinek - woensdag 13 januari

  • Spelprogramma Wie Ben Ik? is al meer dan 30 jaar op tv. Het verdween enkele keren van de buis, maar kwam ook altijd weer terug. Morgen begint het 18e seizoen van Wie Ben Ik? Caroline Tensen, Ruben Nicolai en Tijl Beckand vertellen waarom het programma de tand des tijds doorstaat!
  • Met nog maar een week te gaan van het presidentschap van Trump, komt er ook een eind aan het ambassadeurschap van Pete Hoekstra in Nederland. We blikken terug op zijn drie jaar hier en bespreken het Amerika waar hij naar terugkeert.
  • Het kabinet probeert uit alle macht de Britse variant van het coronavirus buiten de deur te houden en laat het OMT een extra onderzoek doen naar een avondklok. Vanavond bespreken we het met opiniepeiler Gijs Rademaker, arts-microbioloog Jean-Luc Murk en Jan Struijs.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: o.a. Gijs Rademaker over de avondklok tegen corona of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier