Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van De TV Kantine en Dit was het nieuws

Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van De TV Kantine en Dit was het nieuws
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 14 januari

Kijktip :

De tv-kijker wordt nog steeds getrakteerd op tal van nieuwe seizoenen, vanavond onder meer van De TV Kantine, Wie ben ik? en Dit was het nieuws. Ook deze dag is er dus weer genoeg te kiezen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 14 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: De TV Kantine

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

De TV Kantine is terug met een nieuw seizoen vol persiflages van bekende Nederlanders. Carlo Boszhard en Irene Moors kruipen in de huid van vele BN'ers. Dat doen zij samen met gastacteurs, zoals Elise Schaap, Ilse Warringa, Annick Boer en Maarten Heijmans. Niet alleen nagespeelde bekende Nederlanders komen voorbij, ook echte BN'ers hebben rollen in De TV Kantine.


Slot: Mijn leven in hun handen

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

In de laatste aflevering van Mijn leven in hun handen onder andere het verhaal van de 61-jarige Annemarie, die nog een tweede chemokuur moet ondergaan na haar operatie waarbij een groot deel van de alvleesklier is weggehaald. Als ze net weer een beetje op de been is van deze tweede ronde, gaat het op het thuisfront goed mis.


Nieuw: Bait

NPO 3
NPO 3
21:00 uur

In de nieuwe documentaireserie Bait onderzoekt onderzoeksjournalist en filmmaker Anthony van der Meer de wereld van internetoplichting. Samen met een klein team van vrienden en zijn vriendin duikt Anthony in het netwerk van internationale oplichters. Door hun eigen methodes tegen ze te gebruiken, probeert hij ze in de val te lokken en geeft hij een unieke inkijk in hun handelswijze, van phishing tot datingfraude.


Terug: Wie ben ik?

RTL 4
RTL 4
21:30 uur

Vanavond keert Wie ben ik? weer terug op tv. Elke donderdag rond 21:25 uur spelen twee teams van BN'ers komische spellen om te raden wie, wat of waar ze zijn. Om te ontdekken wie ze zijn moeten de bekende Nederlanders raden op basis van cryptische omschrijvingen en aanwijzingen van de tegenstander. Onder leiding van Caroline Tensen strijden Ruben Nicolai en Tijl Beckand zeven weken lang in verschillende spelrondes om de winst.


Terug: Dit was het nieuws

NPO 1
NPO 1
21:35 uur

Presentator Harm Edens en teamcaptains Jan Jaap van der Wal en Peter Pannekoek nemen vanaf vanavond het nieuws van de voorgaande week iedere donderdag om 21:30 uur onder de satirische loep in een nieuw seizoen van Dit was het nieuws op NPO 1. Teamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal hebben wekelijks een bekende Nederlander naast zich zitten. Dat zijn deze week journalist en programmamaker Sinan Can en radio-dj Bram Krikke.
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe seizoenen van De TV Kantine en Dit was het nieuws of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier