Pathé Trakteert Kids: speciaal voor kinderen en ouders twee weken gratis films

Pathé Trakteert Kids: speciaal voor kinderen en ouders twee weken gratis films
Vandaag beschikbaar: De Kleine Vampier

Nieuws :

Pathé komt weer met een superleuke verrassing! De bioscoopketen trakteert, in samenwerking met Cinekid, de komende twee weken elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Deze actie is deze keer speciaal voor kinderen en ouders, nadat afgelopen dinsdag werd aangekondigd dat de scholen nog even dicht blijven. Lees hieronder hoe en waar je deze films kunt streamen.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je ook voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Welke films kan je allemaal verwachten?
De bioscoopketen geeft nog niet heel veel weg over welke films er voorbijkomen de aankomende twee weken. Vandaag - 14 januari - is de animatiefilm De Kleine Vampier gratis beschikbaar, en binnenkort komt ook de familie- en musicalfilm Sing Song voorbij. Deze ontzettend sympatieke actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.

Lees de aankomende twee weken op Gids.tv welke films er beschikbaar komen.

Acteur Floris Bosma en Georgiefa Boomdijk in de film 'Sing Song'


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pathé Trakteert Kids: speciaal voor kinderen en ouders twee weken gratis films of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier