Cabaretvoorstelling Eh... van Brigitte Kaandorp zaterdag te zien op SBS6

Cabaretvoorstelling Eh... van Brigitte Kaandorp zaterdag te zien op SBS6
Nieuwste show van ervaren cabaratière

Kijktip :

Nadat Ronald Goedemondt afgelopen zaterdag (9 januari) het spits afbeet met zijn voorstelling Numero Uno, is het deze week de beurt aan Brigitte Kaandorp om de SBS-kijker op de zaterdagavond te vermaken. Haar nieuwste voorstelling Eh... is voor het eerst op tv te zien.

Eh... van Brigitte Kaandorp gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Al jaren op de planken
Wie kent Brigitte Kaandorp niet? Het is al sinds jaar en dag één van de bekendste cabaretières van Nederland en ze weet al decennialang volle zalen te trekken - ook nu nog. Daar kwam echter hardhandig een einde aan door de coronacrisis, die sinds maart vorig jaar door ons land raast. Toch kunnen we op televisie genieten van haar meest recent show Eh...

Ouder en wijzer
In haar meest recente theatershow laat Kaandorp haar beleving van de wereld los op het publiek. Die beleving brengt regelmatig kronkels op haar pad, maar nu ze ouder en wijzer is weet ze zich moeiteloos uit elke situatie te redden. Gewapend haar onverwoestbare humor, relativeringsvermogen en loepzuivere zangstem brengt Kaandorp een show vol monologen en muziek.

De cabaretshow Eh... van Brigitte Kaandorp is op zaterdag 16 januari om 20.25 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de hele voorstelling Eh... van Brigitte Kaandorp terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cabaretvoorstelling Eh... van Brigitte Kaandorp zaterdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier