Bizarre documentaire The World's Smallest Woman zaterdag te zien op TLC

Bizarre documentaire The World's Smallest Woman zaterdag te zien op TLC
Jyoti Amge is amper 60 centimeter lang

Kijktip :

Zaterdagavond (16 januari) zendt TLC de fascinerende documentaire The World's Smallest Woman uit. Zoals de titel al aangeeft maken we hierin kennis met de kleinste vrouw die op onze planeet rondloopt: de 26-jarige Jyoti Amge, amper 60 centimeter lang.

Energiek
Haar geringe lengte compenseert Jyoti met een grote persoonlijk. Ze is vrolijk, energiek én ambitieus, want ze wil graag een serieuze acteercarrière nastreven. Daarom reist ze naar Amerika, waar ze ook ruim de tijd neemt om te genieten van de cultuur: bowlen, pizza eten en op stap gaan zonder haar ouders, wat thuis niet is toegestaan.

Lees verder onder de video's.

Arts
Toch heeft deze trip - op het oog een plezierreisje - ook een serieuze ondertoon. De belangrijkste reden voor Jyoti's bezoek aan de Verenigde Staten is de zoektocht naar een dokter die haar kan helpen met de gezondheidsissues waar ze mee kampt als gevolg van haar kleine lengte. Is er een arts die haar kan helpen?

De documentaire The World's Smallest Woman is op zaterdag 16 januari om 21.00 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizarre documentaire The World's Smallest Woman zaterdag te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier