Donderdag in Op1: Hubert Bruls tegen avondklok en meer

Donderdag in Op1: Hubert Bruls tegen avondklok en meer
Dit zijn de gasten van donderdag 14 januari

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

De gasten van donderdag 14 januari 2021

  • Vijftig organisaties, onder leiding van Unicef, willen dat de scholen zo snel mogelijk weer open gaan. De situatie is voor veel kinderen niet leuk. OMT-lid Károly Illy bespreekt samen met directeur van Unicef Suzanne Laszlo de mogelijkheden om veilig weer naar school te kunnen.

  • Een avondklok is een veelgehoorde coronaregel. Nu wil de overheid deze ook in Nederland invoeren... Vanavond bij Op1: Voorzitter van het veiligheidsberaad Hubert Bruls is geen voorstander van deze draconische maatregel en wil vooral overtuigender bewijs of een avondklok helpt in de strijd tegen het coronavirus.

  • Lodewijk Asscher is al weg, het kabinet volgt mogelijk snel. Maar een extra crisis bovenop de pandemie, wie is daarbij gebaat? Vanavond bij Op1 analyseren parlementair journalisten Marieke Smits en Joost Vullings, kamernestor en SGP-voorman Kees van der Staaij, rechtsgeleerde Afshin Ellian en oud PvdA-voorzitter Felix Rottenberg.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Hubert Bruls tegen avondklok en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier