Donderdag in Jinek: Ronald Plasterk over opvolger Lodewijk Asscher en meer

Donderdag in Jinek: Ronald Plasterk over opvolger Lodewijk Asscher en meer
Dit zijn de gasten van donderdag 14 januari

Kijktip :

Het nieuws van de dag. Lodewijk Asscher trekt zich terug als lijsttrekker van de PvdA. Ook bij Jinek aan tafel zal het over zijn vertrek gaan en wordt de mogelijke opvolger besproken. Bekijk hieronder wie er vanavond, donderdag 14 januari, te gast zijn bij Jinek.

De gasten in Jinek van donderdag 14 januari

  • Lodewijk Asscher stopt als lijsttrekker van de PvdA. Ondertussen wordt al volop gespeculeerd wie zijn opvolger moet worden. Aan tafel: Ronald Plasterk, Gerdi Verbeet, Hans Spekman en Wouter de Winther.

  • Een podcast... Vijf jaar geleden wist niemand nog wat het was, maar tegenwoordig tel je bijna niet meer mee als je er géén hebt. Maar dat de ster van het medium rijzende is, betekent niet dat de succesformule ingewikkeld hoeft te zijn.Gijs Groenteman, Teun van de Keuken, Aaf Brandt Corstius en Marc-Marie Huijbregts bewijzen met hun podcasts Teun en Gijs Vertellen Alles en Marc-Marie en Aaf Vinden Iets dat een doodnormaal gesprek tussen twee vrienden razend populair kan zijn.

Er volgen meer gasten.

Jinek is elke werkdag rond 22:05 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Jinek terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Ronald Plasterk over opvolger Lodewijk Asscher en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier