Serierecensie: WandaVision verrast met knotsgekke realiteiten en spannend slot

Serierecensie: WandaVision verrast met knotsgekke realiteiten en spannend slot
Eerste Marvel-serie na "Marvel-loos 2020"

Film :

Heerlijk! Na een Marvel-loos coronajaar is er nu eindelijk weer een mooi verhaal beschikbaar: eentje die de grenzen over gaat. Lees hier de recensie van WandaVision.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Sitcoms
De serie combineert de stijl van klassieke sitcoms met het Marvel Cinematic Universe waarin Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany), twee superkrachtige wezens die hun ideale leven in de buitenwijken leiden, beginnen te vermoeden dat alles niet is zoals het lijkt...

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★½
Alhoewel het allemaal wat langzaam van start gaat, begint WandaVision rond aflevering 3 echt te lopen. De serie zit aan elkaar van knotsgekke referenties en is een uitstekende mix tussen komedie, drama en thriller. Vanaf de zevende aflevering komt er nog een horror-elementje bij. Elizabeth Olsen speelt de sterren van de hemel, Katryn Hahn schittert als Agnes. De finale is prachtig en maakt de serie keurig rond. 4,5 ster.

Cast
Elizabeth Olsen (Avengers: Infinity War) en Paul Bettany (Solo: A Star Wars Story) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Matt Shakman.

Vanaf 15 januari 2021 is WandaVision seizoen 1 te streamen op Disney+. Genre: Superhelden, Komedie. IMDb-score: n.n.b.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: WandaVision verrast met knotsgekke realiteiten en spannend slot of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier