Recensie: One Night in Miami heeft verhaal dat verdrinkt in eigen dialogen

Recensie: One Night in Miami heeft verhaal dat verdrinkt in eigen dialogen
Het grote regiedebuut van Regina King

Film :

Vanaf 15 januari staat One Night In Miami op Amazon Prime Video. Een historische club die om een bijzondere reden bij elkaar komen. Weet Regina King ze bij elkaar te houden? Lees hier de recensie van One Night In Miami.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mohammed Ali
In de nasleep van Cassius Clay's nederlaag tegen Sonny Liston in 1964 ontmoet de bokser Malcolm X, Sam Cooke en Jim Brown om de loop van de geschiedenis in het gesegregeerde Zuiden te veranderen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Het concept van deze film is uitstekend: de vier gezichten van de anti-rascisme beweging in de jaren '60 en '70 hebben ook zo hun onderlinge spanningen. Toch weet het script de verschillende dialogen zo door elkaar te halen, dat de kijker langzamerhand de boodschap van datzelfde script niet meer zal begrijpen. Het hele tafreel is fraai in beeld gebracht, maar is - toegegeven - ook een beetje saai. Een mooie, maar uiteindelijk dus onduidelijke boodschap. 3,5 ster.

Cast
Naast Kingsley Ben-Adir (The OA) en Eli Goree (Race) spelen ook Leslie Odom Jr. (Hamilton), Aldis Hodge (Hidden Figures) en Beau Bridges (The Fabulous Baker Boys) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Regina King (If Beale Street Could Talk).

Vanaf 15 januari 2021 is One Night In Miami te kijken op Prime Video. Genre: Drama. Tijdsduur: 114 minuten. IMDb-score: 6,0.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: One Night in Miami heeft verhaal dat verdrinkt in eigen dialogen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier