Pathé Trakteert Kids 15 januari: de muzikale familiefilm Uilenbal

Pathé Trakteert Kids 15 januari: de muzikale familiefilm Uilenbal
Met Birgit Schuurman en Mimoun Oaïssa

Film :

De bioscoopketen Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, de komende twee weken elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Vandaag is de muzikale familiefilm Uilenbal gratis beschikbaar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je ook voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Lees verder onder de afbeelding.

Waar gaat de film Uilenbal over?
Het verhaal gaat over de 8-jarige Meral. Zij moet na een verhuizing op een nieuwe school wennen en nieuwe vrienden maken. Als ze in haar slaapkamer een klein muisje vindt besluit ze die mee te nemen op schoolkamp, zodat haar moeder de muis niet kan vergiftigen. Maar een muis op schoolkamp, is dat wel zo handig? Deze vrolijke muzikale familiefilm beleefde zijn wereldpremière tijden de opening van Cinekid Festival in 2016.

Bekijk hier waar je de familiefilm Uilenbal nog meer kunt streamen. Lees de aankomende twee weken op Gids.tv welke films er beschikbaar komen. Deze actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pathé Trakteert Kids 15 januari: de muzikale familiefilm Uilenbal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier