Verslag Eurosonic Noorderslag 2021 zaterdag te zien op NPO 3

Verslag Eurosonic Noorderslag 2021 zaterdag te zien op NPO 3
Digitale versie van festival

Kijktip :

Ook het festival Eurosonic Noorderslag kon dit jaar geen doorgang vinden. Het heeft natuurlijk allemaal te maken met het coronavirus. Gelukkig was er een digitale versie, waarvan je zaterdagavond een verslag ziet op NPO 3.

Eurosonic Noorderslag 2021 gemist? Kijk het hele verslag terug via Gids.tv.

Veel muziek
In 2021 kunnen we dus niet genieten van een dampende Oosterpoort en een kolkende, dansende mensenmassa, maar worden we tóch verblijd met heel veel muziek. Die wordt bij hoge uitzondering geserveerd in een digitale festivalomgeving. Net als andere jaren biedt Noorderslag een podium aan tal van talentvolle muzikanten.

Rolf Sanchez
Welke muzikale acts moeten we de komende tijd in de gaten houden? Sommige artiesten, zoals Rolf Sanchez, kennen we al van enkele grote hits - en zijn deelname aan Beste Zangers. Toch zijn er ook genoeg artiesten die nog onder de radar blijven, zoals Tim Dawn, Nick Klyne en Blackbird. Verder zien we reportages over acts als Goldkimono, Froukje, Robin Kester, Sophie Straat en The Vices.

Het verslag van Eurosonic Noorderslag 2021 is op zaterdag 16 januari om 23.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna het verslag van Eurosonic Noorderslag 2021 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verslag Eurosonic Noorderslag 2021 zaterdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier