Nieuw seizoen Stegeman op de bres is vanaf zondag te zien op SBS6

Nieuw seizoen Stegeman op de bres is vanaf zondag te zien op SBS6
Misdaadjournalist helpt mensen in conflictsituatie

Kijktip :

Vanaf zondag 17 januari is het nieuwe seizoen van Stegeman op de bres te zien op SBS6. Hierin reist misdaadjournalist Alberto Stegeman door het land om mensen in een conflictsituatie te helpen. Deze nieuwe reeks start met een schrijnend verhaal.

Stegeman op de bres gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Vermogen kwijt
In de eerste aflevering springt Stegeman op de bres voor Karin. Zij werd op brute wijze belazerd door een man, die zich voordeed als een goede vriend, en zijn kompanen. De gevolgen van de oplichting zijn desastreus: Karin is haar hele vermogen kwijt nadat ze dat heeft geïnvesteerd in de plannen van die 'goede vriend'.

Miljoen euro
Die plannen bleken een enorm luchtkasteel te zijn en het heeft ervoor gezorgd dat Karin bijna een miljoen euro zag verdampen. Nu heeft ze helemaal niets meer over; ze leeft in barre omstandigheden van een paar honderd euro per maand. Stegeman onderzoekt de kwestie, probeert te achterhalen waar het geld is gebleven en hoopt de schuldigen op te sporen.

Het nieuwe seizoen van Stegeman op de bres is vanaf zondag 17 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV