Nieuw programma Border Control: Europe begint zondag op Discovery

Nieuw programma Border Control: Europe begint zondag op Discovery
Achter de schermen bij de grenspolitie

Kijktip :

Vanaf zondag 17 januari is het nieuwe programma Border Control: Europe te zien op Discovery. We mogen hierin meekijken bij het werk van de grenspolitie in diverse Europese landen: België, Duitsland, Italië en Spanje. Zij proberen illegale transporten van onder meer drugs, wapens en contant geld te onderscheppen.

Vloeibare cocaïne
Tijdens hun werkzaamheden doet de grenspolitie de meest bijzondere vondsten. Zo blijkt een vrouw op de luchthaven van Rome een tas vol eten én vloeibare cocaïne bij zich te hebben, wordt in het Duitse Frankfurt een postpakket onderschept met een babykrokodil en maakt men in Spanje jacht op de drugsbootjes die oversteken in de Straat van Gibraltar.

Illegale goederen
Ook bij onze zuiderburen, in Brussel, heeft de douane genoeg te doen: het tegenhouden van illegale goederen vanuit verschillende landen vergt hun constante aandacht. De mannen en vrouwen van de grenspolitie hebben de moeilijke taak om tussen al die miljoenen koffers en pakketjes de juiste eruit te vissen, zonder overlast te veroorzaken voor de gewone reiziger.

Het nieuwe programma Border Control: Europe is vanaf zondag 17 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op Discovery. Lees hier op welk kanaal Discovery te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Border Control: Europe begint zondag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier