Ajax - Feyenoord (De Klassieker) live op tv

Ajax - Feyenoord (De Klassieker) live op tv
De wedstrijd der wedstrijden in de Eredivisie

Sport :

Op zondag 17 januari spelen Ajax en Feyenoord in de zeventiende speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd wordt om 16.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Ajax won afgelopen donderdag in de slotminuten van de wedstrijd door twee goals van Klaas-Jan Huntelaar. Het was allemaal niet spetterend, maar er is flink wat vertrouwen voor de belangrijke wedstrijd.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Feyenoord
De ploeg van Dick Advocaat won afgelopen woensdag maar nipt van PEC Zwolle door een prachtige goal van Luis Sinisterra. De Rotterdammers gaan daarmee vol vertrouwen naar Amsterdam, waar ze voor het eerst sinds 2014 weer punten willen halen.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 14.45 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Ajax - Feyenoord is zondag 17 januari om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ajax - Feyenoord (De Klassieker) live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier