Vlaamse thrillerserie Beau Séjour gaat zondag van start op NPO 3

Vlaamse thrillerserie Beau Séjour gaat zondag van start op NPO 3
Kato Hoeven ontwaakt in bizarre situatie

Kijktip :

Vanaf zondag 17 januari zendt NPO 3 de Vlaamse thrillerserie Beau Séjour uit. In deze spannende serie staat het personage Kato Hoeven centraal. Zij ontwaakt op een dag in een bizarre situatie.

Beau Séjour gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bloed
Het uitgangspunt van Beau Séjour is buitengewoon interessant. Kato Hoeven wordt op een dag wakker in een kamer in Hotel Séjour. Ze zit helemaal onder het bloed en komt al snel tot de onthutsende en vervreemdende ontdekking dat ze dood is. Met behulp van vijf anderen begint ze de moord op haarzelf te onderzoeken.

Hamer
Als Kato vlucht en hulp probeert te zoeken, lijkt het erop alsof niemand haar kan zien. Als een voorbijganger een met bloed bedekte hamer vindt vormt dat het begin van een uiterst ingewikkelde zoektocht naar de moordenaar van Kato. Na deze eerste aflevering zien we in de andere afleveringen telkens een ander overleden persoon, die zijn of haar dood probeert op te lossen.

De Vlaamse thrillerserie Beau Séjour is vanaf zondag 17 januari wekelijks om 22.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Beau Séjour terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vlaamse thrillerserie Beau Séjour gaat zondag van start op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier