Jinek en Beau maken samen uitzending over val Kabinet en Vrienden Van Amstel Live

Jinek en Beau maken samen uitzending over val Kabinet en Vrienden Van Amstel Live
Eva Jinek bespreekt politiek, Beau van Erven Dorens gaat over entertainment

Nieuws :

Vanavond is er bij RTL 4 een bijzondere combinatie te zien van de talkshows Jinek en Beau. Deze speciale uitzending bestaat uit twee delen, een over de val van het Kabinet en het andere over Vrienden Van Amstel Live.

Heb je Jinek gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Kabinet treedt af om toeslagenaffaire
Eerst is Eva Jinek aan de beurt, zij bespreekt de val van het Kabinet. Vrijdag werd duidelijk dat Kabinet Rutte III opstapt in verband het de toeslagenaffaire. Veel ouders zijn gedupeerd door het veel te strenge beleid van de Belastingdienst, ze kregen enorme problemen doordat ze duizenden euro’s moesten terugbetalen. Welke gasten aanschuiven bij Jinek, is nog niet bekend.

De Vrienden Van Amstel Live vanuit leeg Ahoy
Daarna komt Beau van Erven Dorens met een speciaal deel van de uitzending dat draait om De Vrienden Van Amstel Live. Deze uitzending vindt plaats vanuit Ahoy in Rotterdam. Deze poptempel is deze keer helemaal leeg in verband met de coronacrisis. Onder anderen Typhoon, Suzan & Freek, Roel van Velzen, Rolf Sanchez, Guus Meeuwis, Nick & Simon, André Hazes, Maan, Thomas Acda, Paul de Munnik, Snelle en Diggy Dex komen langs.

Jinek is iedere werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek en Beau maken samen uitzending over val Kabinet en Vrienden Van Amstel Live of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier