Maandag in Familie Gillis: massa is kassa: de horeca moet sluiten

Maandag in Familie Gillis: massa is kassa: de horeca moet sluiten
Coronacrisis heeft grote gevolgen

Kijktip :

Maandagavond (18 januari) is er weer een nieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa te zien op SBS6. Ook voor Peter Gillis en zijn familie had de coronacrisis al grote gevolgen, maar die worden alleen maar erger en erger.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Terug bij af
Na de strenge lockdown in het voorjaar van 2020 liet de overheid in de zomer de teugels weer wat vieren. De horeca kon weer geopend worden en veel Nederlanders gingen toch nog op vakantie. In de herfst waren we echter weer terug bij af, en ook multimiljonair Peter Gillis krijgt een flinke financiële tegenvaller te verwerkern.

Lees verder onder de video's.

Horeca
In het najaar wordt namelijk opnieuw besloten dat de horeca de deuren moet sluiten. Het is nu tijd om toch vooruit te kijken naar wat de toekomst eventueel gaat brengen. Peters vriendin Nicol denkt graag mee met haar 'familiehuizen-concept', maar haar ideeën verschillen pijnlijk veel met die van Peter. Ook zoon Mark krijgt het zwaar - niet op het park, maar in de sportschool.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Familie Gillis: massa is kassa: de horeca moet sluiten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier