Nieuw seizoen Het Familiediner is vanaf maandag te zien op NPO 1

Nieuw seizoen Het Familiediner is vanaf maandag te zien op NPO 1
Bert van Leeuwen probeert ruziënde familieleden te herenigen

Kijktip :

Bert van Leeuwen is vanaf maandag 18 januari weer terug op NPO 1 met een nieuw seizoen van tv-klassieker Het Familiediner. Opnieuw zal hij alles in het werk stellen om ruziënde familieleden weer nader tot elkaar te brengen. Gaat hem dat lukken?

Het Familiediner gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Verzoeningsdiner
Om het naadje van de de kous te leren kennen, gaat Van Leeuwen in gesprek met beide partijen, om ze vervolgens uit te nodigen voor een verzoeningsdiner. De grote vraag is: wie stapt er uit de limousine, en zullen de familieleden elkaar vergeven? In de eerste aflevering zien we het verhaal van twee zussen die al jarenlang ruzie hebben door een verkeerd geïnterpreteerde opmerking.

Uitdaging
Van Leeuwen wordt niet bepaald hartelijk ontvangen door één van hen en het lijkt een flinke uitdaging om dit ooit nog goed te maken. Daarnaast stuurt de vijftienjarige Mariët een noodkreet naar Van Leeuwen. Ze wil graag dat de ruzie tussen haar vader en zijn zus wordt bijgelegd. Bij het opruimen van hun moeders appartement liepen de meningsverschillen zó hoog op, dat ze al tweeënhalf jaar geen contact meer hebben.

Het nieuwe seizoen van Het Familiediner is vanaf maandag 18 januari wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het Familiediner terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Het Familiediner is vanaf maandag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier