Vrijdag in M: demissionair ministers Kaag en Schouten over val van Kabinet

Vrijdag in M: demissionair ministers Kaag en Schouten over val van Kabinet
De gasten van vrijdag 15 januari

Kijktip :

Vrijdag werd het na heel veel discussie bekendgemaakt: het Kabinet treedt af om de toeslagenaffaire. Vanavond wordt deze val vlak voor de verkiezingen uitgebreid besproken met allerlei gasten aan tafel bij de talkshow M.

Lees verder onder de video's.

De gasten in M - vrijdag 15 januari

  • ''Laat dit een breuk zijn met een jarenlange politiek van wegkijken'', reageerde Sigrid Kaag eerder vandaag op Twitter. Veelbelovende woorden, maar wat zijn de oplossingen? Samen met demissionair minister Schouten schuift ze straks aan bij M.
  • Wat betekent de val van het kabinet? Is dit het einde van de 'Rutte-doctrine'? En wat zijn de gevolgen voor de verkiezingen die voor de deur staan? We bespreken de laatste ontwikkelingen met journalisten Lamyae Aharouay, Kustaw Bessems en Sven Kockelmann.
  • De val van het kabinet heeft alles te maken met het vernietigende rapport 'Ongekend onrecht'. Een opsomming van misstanden die levens hebben geruïneerd. Wat gaat er op dit moment door het hoofd van de slachtoffers? En zijn ze opgelucht nu het kabinet definitief gevallen is? Gedupeerden Renate Wolbers, Orlando Kadir en Derya Selvi schuiven straks aan.
  • Het nummer is een aanklacht tegen onrechtvaardigheid en de onverschilligheid waarmee met mensenlevens wordt omgegaan. Met de gebeurtenissen van de afgelopen tijd en al helemaal vandaag, is dit tijdloze nummer extra relevant.Ivan Peroti zingt 'Praying For Time' straks bij M!

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in M: demissionair ministers Kaag en Schouten over val van Kabinet of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier