Vrijdag in Op1: Xander van der Wulp en Marleen de Rooy over de val van het kabinet

Vrijdag in Op1: Xander van der Wulp en Marleen de Rooy over de val van het kabinet
De gasten van vrijdag 15 januari

Kijktip :

Momenteel is het nummer 1 nieuws in Nederland, de val van het kabinet. Xander van der Wulp van Marleen de Rooy zitten vanavond aan tafel om na te praten over de val van het kabinet. Paul de Leeuw en Astrid Joosten voorzien vanavond de presentatie van de talkshow. Bekijk hieronder welke gasten er nog meer aanschuiven bij Op1 vanavond.

De gasten van vrijdag 15 januari 2021

  • Het kabinet is vandaag afgetreden en gaat demissionair verder, maar doet dat zonder Eric Wiebes die heeft besloten om helemaal te stoppen. Vanavond bij Op1 schuiven politiek verslaggevers Xander van der Wulp en Marleen de Rooy aan om te praten over de val van kabinet Rutte III.

  • De tweede lockdown is deze week door het kabinet verlengd, mede omdat zij zich grote zorgen maken om de Britse variant van het coronavirus. Vanavond bij Op1 voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care Diederik Gommers over de situatie op de IC’s en hoe we ervoor zorgen dat de Britse mutatie zich niet verder verspreidt. En hoe ontspant hij tussen alle hectiek door?

  • Toen de coronacrisis losbrak, zat Brigitte Kaandorp nog midden in de tournee van haar voorstelling ‘Eh…’. De grote zalen moesten nog komen, ze had negen keer Carré uitverkocht. Nu ziet ze dat er niet meer van komen en wordt haar show morgen op SBS 6 uitgezonden. Vanavond bij Op1 vertelt Brigitte over het afgelopen jaar en de nieuwe plannen die ze heeft met Jenny Arean.

  • Eén van de gedupeerden van de toeslagenaffaire, Janet Ramesar deed afgelopen dinsdag nog een oproep aan het kabinet: “Vertrek en kom nooit meer terug.” Aan het eerste deel van die oproep heeft het kabinet nu gehoor gegeven. Vanavond schuift ze aan bij Op1 om te vertellen of ze vertrouwen heeft in een goede afloop.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Xander van der Wulp en Marleen de Rooy over de val van het kabinet of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV