Pathé Trakteert Kids 16 januari: de prachtige avonturenfilm Lassie Come Home

Pathé Trakteert Kids 16 januari: de prachtige avonturenfilm Lassie Come Home
'S werelds bekendste hond is terug!

Film :

De bioscoopketen Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, de komende twee weken elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Vandaag is de fantastische avonturenfilm Lassie Come Home uit 2020 gratis beschikbaar.

Lees hier onze filmrecensie van Lassie Come Home

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Lees verder onder de afbeelding.

Waar gaat de film Lassie Come Home over?
Als de 12-jarige Florian en zijn ouders noodgedwongen moeten verhuizen, informeert de chagrijnige hospita hen dat honden absoluut niet zijn toegestaan. Vader lost dit op door hun geliefde hond onder te brengen bij zijn werkgever, Graaf Von Sprengel en diens kleindochter Priscilla. Maar door de bemoeienissen van een slechte dief raakt Lassie zoek. Florian en Priscilla gaan op een avontuurlijke reis om hun vriend terug te vinden.

Bekijk hier waar je de familiefilm Lassie Come Home nog meer kunt streamen. Lees de aankomende twee weken op Gids.tv welke films er beschikbaar komen. Deze actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pathé Trakteert Kids 16 januari: de prachtige avonturenfilm Lassie Come Home of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier