Kijktips voor Netflix: deze films & series zijn nieuw in week 3

Kijktips voor Netflix: deze films & series zijn nieuw in week 3
Kijktips voor zaterdag 16 tot zaterdag 23 januari

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in januari 2021.

Kijktips van Gids.tv

Disenchantment, S3 (15 januari)

Netflix


De serie Disenchantment gaat over de rebelse prinses Bean, haar elf Elfo en haar eigen demoon, Lucy. De serie speelt zich af in Dreamland. Bean moet prinsessentaken uitvoeren, maar drinkt liever. Bekijk hier waar je Disenchantment kunt streamen.

Lees hier de recensie van Disenchantment seizoen 3.

Outside the Wire (15 januari)

Netflix


Als dronepiloot Harp weigert bevelen op te volgen, wordt hij voor straf naar een levensgevaarlijke militaire zone gestuurd. Daar gaat hij aan het werk voor Leo. Samen moeten ze op zoek naar een zogeheten doomsday device, om te voorkomen dat hun tegenstanders de hele wereld opblazen. Bekijk hier waar je vanaf 15 januari Outside the Wire kunt kijken.

Lees hier dit weekend de recensie van Outside the Wire.

Dawson's Creek, S1-6 (15 januari)

Netflix


De serie volgt de levens van Dawson, Joey, Pacey en Jen, terwijl ze van tieners tot jongvolwassenen opgroeien in het kleine kustdorpje Capeside in Massachusetts. Bekijk hier waar je vanaf 15 januari Dawson's Creek kunt streamen.

Bonding, S2 (16 januari)

Netflix


Een New Yorkse studente die bijklust als dominatrix, zet haar 'gay best friend' van de middelbare school in als haar assistent. Bekijk hier waar je Bonding kunt streamen.

Dix Pour Cent, S4 (21 januari)

Netflix


Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden. Hun cliënten spelen in films en soapseries, maar binnen het bedrijf lijkt het vaak ook net een soapserie. Bekijk hier waar je vanaf 21 januari Dix Pour Cent kunt streamen.

Riverdale, S5 (wekelijks, 21 januari)

Netflix


Betty, Jughead, Veronica en Archie kiezen allemaal een andere toekomst te wachten staat. Zo kiezen ze voor verschillende universiteiten, wat zou betekenen dat er ineens heel veel aparte verhaallijnen ontstaan. Bekijk hier waar je Riverdale kunt streamen.

Fate: The Winx Saga, S1 (22 januari)

Netflix


vijf elfjes op Alfea, een magische kostschool in de bovennatuurlijke wereld. Daar leren ze hun magische krachten optimaal te gebruiken, terwijl ze ondertussen kampen met liefdesontwikkelingen, rivaliteit en de monsters die hun bestaan bedreigen. Lees hier waar je vanaf 22 januari Fate: The Winx Saga kunt kijken.

The White Tiger (22 januari)

Netflix


Balram schopt het tot chauffeur van de zeer rijke Ashok en diens vrouw Pinky Madam die hij zo goed als hij kan dient, zoals hem door de maatschappij wordt opgelegd. Maar wanneer hij verraden wordt, beseft hij hoe ver de hogere kaste wil gaan om zichzelf te beschermen. Lees hier waar je The White Tiger kunt kijken.

I Still Believe (22 januari)

Netflix


Het verhaal gaat over de rockster Jeremy Camp. Hij leidt een christelijk leven samen met zijn vrouw Melissa. Wanneer zij niet veel later komt te overlijden moet hij een zwaar verdriet verwerken dat hij meeneemt in zijn eerste liedjes. In zijn rouw verliest hij evenwel nooit de hoop in zijn geloof. Lees hier waar je I Still Believe kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van I Still Believe.

Verder op Netflix

  • Easy A (14 januari)
  • Bling Empire, S1 (15 januari)
  • Double Dad (15 januari)
  • Spycraft, S1 (20 januari)
  • Daughter From Another Mother, S1 (20 januari)
  • Busted!, S3 (22 januari)
  • So My Grandma’s a Lesbian! (22 januari)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijktips voor Netflix: deze films & series zijn nieuw in week 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier