Pathé Trakteert Kids 17 januari: de spannende oorlogsthriller Oorlogsgeheimen

Pathé Trakteert Kids 17 januari: de spannende oorlogsthriller Oorlogsgeheimen
Met Maas Bronkhuyzen en Loek Peters

Film :

De bioscoopketen Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, de komende twee weken elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Vandaag is de spannende oorlogsthriller Oorlogsgeheimen gratis beschikbaar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april, heb je voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Lees verder onder de afbeelding.

:article:img

Waar gaat de film Oorlogsgeheimen over?
De Zuid-Limburgse jongens Tuur (12 jaar) en Lambert (12) zijn de beste vrienden. De Tweede Wereldoorlog is in volle gang. Tuur zijn vader zit bij het verzet, Lambert zijn vader is NSB’er. Maartje (13), nieuw in het dorp, vertelt alleen Tuur dat ze Joods is. De hechte vriendschap knalt uit elkaar en het noodlot slaat toe. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jacques Vriens, en won naast diverse andere filmprijzen de Rembrandt award voor Beste Nederlandse jeugdfilm van 2015.

Bekijk hier waar je de film Oorlogsgeheimen nog meer kunt streamen. Lees de aankomende twee weken op Gids.tv welke films er beschikbaar komen. Deze actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV