Vanavond op tv: Nieuw seizoen Stegeman op de Bres, Vlaamse thrillerserie Beau Séjour en meer

Vanavond op tv: Nieuw seizoen Stegeman op de Bres, Vlaamse thrillerserie Beau Séjour en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 17 januari

Kijktip :

Vanavond gaan een aantal nieuwe televisieprogramma's van start. Zo is Alberto Stegeman terug met een nieuw seizoen van Stegeman op de Bres waarin hij mensen helpt die na een conflict in de problemen zitten. Ook gaat de Vlaamse hitserie Beau Séjour en programma Border Control Europe van start. Dat en meer! Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 17 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Westernklassieker: The Good, The Bad And The Ugly

RTL 7
20:00 uur

De revolverheld Blondie en de gezochte bandiet Tuco sluiten een deal: Blondie levert Tuco af bij de sheriff en strijkt een hoge premie op. Daarna redt hij Tuco van de strop en delen ze het geld. Dan horen ze van een stervende man dat er een kist vol goud op een kerkhof ligt begraven. Ze gaan daar samen naar op zoek. Onderweg sluit de meedogenloze huurmoordenaar Angel Eyes zich bij hen aan. De spanning tussen de drie mannen loopt steeds hoger op.


Nieuw: Cal Fire

Discovery
20:30 uur

In het nieuwe programma Cal Fire is te zien hoe de brandweer van Californië te werk gaat tijdens de enorme bosbranden die jaarlijks kilometers land en tienduizenden huizen verwoesten. Het is elk jaar weer een enorme taak om de branden onder controle te krijgen en levens te redden. Ook dit jaar moesten ze zich weer opmaken voor zo’n catastrofaal seizoen. Over een periode van drie maanden werd het heroïsche werk van de brandweerlieden gevolgd vanaf de frontlinie. Midden in de vuurzee proberen de brandweermannen en -vrouwen omliggende huizen te redden en te voorkomen dat de bosbranden zich verder uitbreiden, een immense operatie. Met bulldozers leggen de brandweerlieden brandgangen aan, terwijl het vuur ondertussen vanuit de lucht en vanaf de grond wordt bestreden. Elke zondag om 20:30 uur op Discovery.


Terug: Stegeman op de Bres

SBS 6
21:25 uur

Alberto Stegeman is terug met een nieuw seizoen van Stegeman op de Bres, waarin hij mensen helpt die na een conflict in de problemen zitten. Het nieuwe seizoen start met een heel schrijnend verhaal. Alberto springt op de bres voor Karin. Zij is belazerd door een zogenaamd goede vriend en zijn kompanen. Karin is haar hele vermogen kwijt, omdat zij investeerde in zijn plannen. Het bleek een luchtkasteel en ze verloor maar liefst bijna een miljoen euro. Karin heeft niets meer over en moet nu leven van een paar honderd euro per maand. Alberto Stegeman onderzoekt de zaak, zoekt uit waar het geld is gebleven en probeert de verantwoordelijken op te sporen. Elke zondag om 21:25 uur op SBS6.


Nieuw: Border Control Europe

Discovery
21:30 uur

In het nieuwe programma 'Border Control: Europe' volgen de camera's het werk van de grenspolitie in Italië, Duitsland, Spanje en België. Zij proberen illegale transporten van onder andere drugs, wapens en cash geld te onderscheppen. Op de luchthaven van Rome wordt een vrouw aangehouden met een tas vol eten dat vloeibare cocaïne blijkt te bevatten, in Frankfurt wordt een postpakket onderschept met daarin een babykrokodil en in Spanje wordt jacht wordt gemaakt op drugsbootjes die de oversteek maken in de Straat van Gibraltar. Ook in Brussel heeft de grenspolitie de handen vol aan het tegenhouden van illegale goederen die vanuit verschillende landen via deze luchthaven naar binnen worden gesmokkeld. Aan de mannen en vrouwen van deze grenspolitie de moeilijke taak om tussen al die miljoenen koffers en pakketjes de juiste eruit te vissen, zonder dat de gewone passagiers hier al te veel hinder van ondervinden.


Tegenlicht: toekomstige schoonheidsideaal

NPO 2
22:10 uur

Mooi zijn is nog nooit zo belangrijk geweest: wie voldoet aan het geldende schoonheidsideaal heeft veel voordelen. Wie bepaalt wat mooi is? Tegenlicht doet onderzoek naar het schoonheidsideaal van de toekomst. Online filteren we massaal onze selfies om er beter uit te zien, maar ook het inspuiten van 'echte' lippen en billen neemt een hoge vlucht. Beauty pays! Niet alleen op de relatiemarkt, maar ook bij het vinden van een baan, een huis en een netwerk. In de mode en reclame is er nu een trend naar meer verscheidenheid en kleur. En ook op sociale media is ruimte voor body positivity en plussize modellen. Maar is dat wel het hele verhaal? Door de invloed van sociale media en de groei van de diensteneconomie is uiterlijk nog belangrijker geworden. Mensen investeren meer dan ooit in schoonheid. De eis om mooi te zijn wordt voor veel mannen en vrouwen een drijvende kracht in hun leven.


Nieuw: Beau Séjour

NPO 3
22:25 uur

Vanaf vanavond is de Vlaamse thrillerserie Beau Séjour tien zondagen rond 22:15 uur te zien op NPO 3. De serie gaat over Kato Hoeven. Ze wordt onder het bloed wakker in een kamer in Hotel Séjour en komt tot de onthutsende ontdekking dat ze dood is. Met hulp van vijf anderen begint ze de moord te onderzoeken. Als Kato vlucht en hulp zoekt lijkt het erop dat niemand haar kan zien. Wanneer een voorbijganger een bebloede hamer vindt, is dat het begin van een uiterst ingewikkelde speurtocht naar de moordenaar van Kato.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Nieuw seizoen Stegeman op de Bres, Vlaamse thrillerserie Beau Séjour en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV