Lekker lang bingen? 6 seizoenen Dawson's Creek nieuw op Netflix

Lekker lang bingen? 6 seizoenen Dawson's Creek nieuw op Netflix
Veel drama met James Van Der Beek, Katie Holmes en Michelle Williams

Kijktip :

Vanaf 17 januari staat alle seizoenen van Dawson's Creek op Netflix. Zin in ultieme drama en romantiek? Dan zit je met deze nostalgische hitserie erg goed. Hou je vast: maar liefst 128 afleveringen met de vrienden Dawson, Joey en Pacey vol intriges, verlies en liefdesverdriet. De complete serie Dawson's Creek staat nu op Netflix.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Things Change, Dawson, People Change
Deze serie speelt zich af in een klein dorpje genaamd Capeside. In dit dorpje wonen 3 vrienden: Dawson, Joey en Pacey. Ze zijn al vanaf hun vijfde zeer hechte vrienden. De vriendschap verandert als er een nieuw meisje in het dorp komt wonen, de beeldschone Jen Lindly. Ze ontdekken dat de kindertijd voorbij is en dat ze moeten leren omgaan met de problemen van de pubertijd. En dat is niet altijd even makkelijk.

James Van Der Beek en Katie Holmes in de hitserie 'Dawson's Creek'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
De tienerserie Dawson's Creek was zowel in de Verenigde Staten als internationaal een dikke hit. De serie werd in Amerika gezien als de langverwachte opvolger in het genre waar Beverly Hills, 90210 mee was gestart. De afleveringen geven een beeld van alle tienerfilms en -series in de late jaren 90, waarbij alle hoofdrolspelers tot filmsterren uitgroeiden. Met de piepjonge acteur James van der Beek (bekend van Scary Movie), Katie Holmes (ja, de ex van Tom Cruise) en Michelle Williams (The Greatest Showman) in de hoofdrol. Fans gaan genieten van een serie die inmiddels uit vervlogen tijden komt en daarmee langzaam opstart, maar wel het complexe leven van een tiener laat zien zoals onzekerheid in de liefde, onvolwassenheid en zelfreflectie. Drie sterren.

Vanaf 17 januari 2021 kan je 6 seizoen van Dawson's Creek streamen in jouw huiskamer. Genre: romantiek, drama. Deze serie bevat 128 afleveringen van ongeveer 43 minuten. IMDb-score 6,6.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV