Zondag in eerste Op1 van Sven Kockelmann en Talitha Muusse: blijven de scholen dicht?

Zondag in eerste Op1 van Sven Kockelmann en Talitha Muusse: blijven de scholen dicht?
De gasten van zondag 17 januari

Kijktip :

Talitha Muusse en Sven Kockelmann zijn de nieuwe presentatoren van Op1. Ze beginnen hun eerste uitzending met een goedgevulde tafel. Het belangrijkste onderwerp van vanavond: waarom blijven de scholen dicht tot 8 februari? Hieronder zie je wie de gasten van Op1.

De tekst gaat door onder de video's

Gasten in Op1 van zondag 17 januari

  • De basisscholen en kinderopvang blijven op zijn minst dicht tot 8 februari. De noodopvang blijft wel open. Dat heeft het kabinet vandaag besloten na corona-overleg in het Catshuis. Demissionair minister Arie Slob en arts-microbioloog Jan Kluytmans zijn te gast om deze stap uit te leggen.
  • Jesse Klaver schuift aan bij Op1 om te vertellen over de plannen van GroenLinks na de verkiezingen. Hij wil gratis kinderopvang voor iedereen.
  • Dolly Parton wordt deze week 75 jaar. Fans van het eerste uur Ricky Koole en Carolien Borgers vertellen over wat zo bijzonder is aan de Amerikaanse countryzangeres. Amerikadeskundige Raymond Mens vertelt over Parton als verbinder.
  • Gaat er een avondklok komen? Daar wordt de komende week over gepraat door het kabinet. Burgemeester John Jorritsma van Eindhoven is groot voorstander.Sara Langeveld van de Nationale Jeugdraad maakt zich grote zorgen over de toename van het aantal mentale klachten bij jongeren.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op zaterdag 16 januari in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann.

Op1 is elke werkdag, elke zondag en sporadisch op zaterdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in eerste Op1 van Sven Kockelmann en Talitha Muusse: blijven de scholen dicht? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier