UPDATE: Deze films & series zijn nieuw in februari 2021

UPDATE: Deze films & series zijn nieuw in februari 2021
Onder meer To All The Boys 3 en Malcolm & Marie

Nieuws :

De "langste maand" van dit jaar is weer voorbij en daarmee is het weer tijd voor de kortste. In februari zal het koud en nat blijven, maar zijn er genoeg dingen op de streamingdiensten te zien. Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney Plus, Ziggo, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

To All The Boys: Always and Forever (12 februari)

Netflix


Terwijl Lara Jean Covey zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van de volwassenheid, brengen een paar levensveranderende reizen haar aan het nadenken: Hoe zal het leven met haar familie, vrienden en Peter eruit zien na haar afstuderen? Lees hier waar je vanaf 12 februari To All The Boys: Always and Forever kunt kijken.

Buried by the Bernards, S1 (12 februari)

Netflix


In deze realityserie beheren de budgetgerichte Bernards hun Memphis-begrafenisonderneming terwijl ze rouwende gezinnen helpen om afscheid te nemen van hun dierbaren. Bekijk hier waar je vanaf 12 februari Buried by the Bernards kunt streamen.

Homeland, S8 (12 februari)

Netflix


Claire Danes is de ster van Homeland als Carrie Mathison, een vastberaden CIA-agente die samenwerkt met Saul Berenson (Mandy Patinkin), de enige persoon die ze vertrouwt binnen de CIA. Bekijk hier waar je Homeland kunt streamen.

Monte Carlo (12 februari)

Videoland


Na het behalen van haar middelbare schooldiploma besluiten Grace en haar beste vriendin Emma om eindelijk hun droomreis te gaan maken naar Parijs. Ze worden helaas op hun trip vergezeld door de stiefzuster van Grace, Meg. Lees hier waar je Monte Carlo kunt kijken.

Map of Tiny Perfect Things (12 februari)

Prime Video


Het verhaal van de snelle tiener Mark, die naar volle tevredenheid iedere dag in dezelfde tijdcirkel leeft. Zijn leven staat op zijn kop als hij een meisje ontmoet dat ook vastzit in dezelfde tijd-lus. Mark en Margaret vormen een magnetisch partnerschap en gaan op zoek naar alle kleine dingen die dat op een dag perfect maken. Wat volgt is een liefdesverhaal met een fantastische draai, als de twee worstelen om uit te vinden hoe aan hun nooit eindigende dag kunnen ontsnappen. Lees hier waar je Map of Tiny Perfect Things kunt kijken.

Lees ook: Nieuw op Amazon Prime Video in februari 2021.

Mr. & Mrs. Smith (13 februari)

Videoland


John en Jane Smith zijn een normaal koppel met een huwelijk waar de pit een beetje uit is. Beiden hebben echter een groot geheim: ze behoren, zonder dat de ander het weet, tot de beruchtste en meest gevraagde huurmoordenaars ter wereld en zijn bovendien in dienst bij concurrerende bedrijven. Lees hier waar je Mr. & Mrs. Smith kunt kijken.

Vampieren in de Nacht, S2 (13 februari)

NPO Plus


het verhaal over de vijf overgebleven vampierenclans in Europa, die trainen om te overleven. Nadat de erven van de vijf overgebleven vampierclans hun gevecht met de Redmasks hebben gewonnen, zijn ze op weg naar een nieuwe bestemming voor het volgende jaar van de vampierschool. Bekijk hier waar je Vampieren in de Nacht kunt streamen.

Animal on the Loose: A You vs. Wild Movie (16 februari)

Netflix


Bear Grylls keert terug met een spannende interactieve film van 90 minuten voor het hele gezin. Het beschermende hek rond een natuurreservaat is op mysterieuze wijze doorbroken en nu zijn er dieren op de vlucht. Bear wordt opgeroepen om een ondeugende baviaan te redden, een hongerige leeuw op te sporen en het hek te repareren voordat er nog meer dieren uitstappen. Lees hier waar je vanaf 16 februari Animal on the Loose: A You vs. Wild Movie kunt kijken.

Lees ook: Nieuw op Netflix in februari 2021.

Outlander, S5 (16 februari)

Netflix


Claire Randall, een gelukkig getrouwde verpleegster die in 1945 - kort na de Tweede Wereldoorlog - op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. In een onbekende en levensbedreigende wereld moet ze het hoofd boven water zien te houden. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Frasier - een moedige en charmante Schotse strijder - ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Bekijk hier waar je Outlander kunt streamen.

Jurassic World (16 februari)

Netflix


Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor zich zag. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Lees hier waar je Jurassic World kunt kijken.

Je kunt vanaf 16 februari naast Jurassic World ook Jurassic Park en Jurassic Park III kijken op Netflix.

Flora & Ulysses (Flora en de Fantastische Eekhoorn) (16 februari)

Disney+


Na het redden van een eekhoorn die ze Ulysses noemt, ontdekt Flora dat hij over unieke superheldenkrachten beschikt. Die superkrachten nemen hen mee op een avontuur van humoristische momenten, die uiteindelijk Flora's leven - en haar toekomst - voor altijd veranderd. Lees hier waar je vanaf 16 februari Flora & Ulysses kunt kijken.

Lees ook: Nieuw op Disney+ in februari 2021.

The Crew (17 februari)

Netflix


De chef van de crew in een NASCAR-garage staat op gespannen voet met de technologisch afhankelijke millennials die zijn ingezet om het team te moderniseren. Met Kevin James in de hoofdrol. Bekijk hier waar je vanaf 17 februari The Crew kunt streamen.

American History X (18 februari)

Prime Video


Derek Vinyard werpt zich op als leider van een groep neonazistische skinheads, nadat zijn vader tijdens het blussen van een brand in een door zwarten bevolkt drugspand werd vermoord. Derek pleegt een gruwelijke moord op een donkere jongen en belandt in de gevangenis. Daar komt hij tot inkeer en nadat hij is vrijgelaten probeert hij zijn jongere broer Danny ook op het rechte pad te krijgen. Lees hier waar je American History X kunt kijken.

Tribes of Europe (19 februari)

Netflix


De reeks speelt zich af in het jaar 2074. In die tijd wordt het continent opgesplitst in verschillende stamstaten die strijden om de macht. Voor drie broers en zussen genaamd Kiano, Liv en Elija geldt dat ze verstrikt raken in het conflict. Dit gebeurt op het moment dat ze in het bezit komen van een mysterieuze kubus. Bekijk hier waar je Tribes of Europe kunt streamen.

The Muppet Show, S1-5 (19 februari)

Disney+


Kermit the Frog en zijn mede-Muppets geven elke aflevering een prachtige show in hun eigen Muppet-theater en brengen elke aflevering een beroemdheid binnen om ze daarbij te helpen. Bekijk hier waar je The Muppet Show kunt streamen.

Red Light, S1 (19 februari)

NPO Plus


De levens van drie vrouwen raken met elkaar verstrengeld na een mysterieuze verdwijning. Sylvia (Carice van Houten), Esther (Halina Reijn) en Evi (Maaike Neuville) komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting. Bekijk hier waar je Red Light kunt streamen.

Hidden, S2 (19 februari)

NPO Plus


Inspecteur Cadi John en brigadier Owen Vaughan ondezoeken de moord op een oudere man. Het onderzoek brengt hen steeds dichter bij drie mysterieuze jongeren en de hardvochtige wereld waarin zij leven. Ondertussen worstelt Cadi met de dood van haar vader en moet Owen nog wennen aan zijn leven als kersverse vader. Bekijk hier waar je vanaf 19 februari Hidden kunt streamen.

Lees ook: Nieuw op NPO Plus in februari 2021.

For All Mankind (19 februari)

Apple TV+


Het verhaal wordt verteld door het leven van NASA-astronauten, ingenieurs en hun families en presenteert een ambitieuze wereld waarin NASA en het ruimtevaartprogramma een prioriteit en een centraal punt van onze hoop en dromen bleven. Bekijk hier waar je For All Mankind kunt streamen.

Midsommar (21 februari)

Videoland


Een jong Amerikaans koppel reist naar Zweden om hun vriend te bezoeken in een ruraal dorpje tijdens Midzomernacht. Wat begint als een idyllische en prachtige reis, wordt als snel een bevreemdende kennismaking met de donkere rites en gewoonten in het dorp. Lees hier waar je Midsommar kunt kijken.

Lees ook: Nieuw op Videoland in februari 2021.

Pelé (23 februari)

Netflix


Op 17-jarige leeftijd werd Edson Arantes do Nascimento, beter bekend als Pelé, voor het eerst wereldkampioen. In de met 5-2 gewonnen finale van Zweden scoorde hij twee keer. Later won hij de allergrootste voetbalprijs nog twee keer. Op iedere positie kon hij uit de voeten, hij scoorde tijdens zijn carrière 1283 doelpunten in 1363 wedstrijden en zelfs als doelman was de ‘zwarte parel’ talentvol. Lees hier waar je vanaf 23 februari Pelé kunt kijken.


Hieronder staat een selectie van de titels die op Disney+ wordt geïntroduceerd bij de komst van Star, de nieuwe ingang van de streamingdienst. Bekijk ook de volledige lijst van Star titels die in februari verschijnen.

Die Hard (23 februari)

Disney+


John McClane, een politieman uit New York, ziet het helemaal niet zitten om alleen Kerstmis te vieren. Beladen met Kerstgeschenken reist hij naar Los Angeles, waar zijn echtgenoot Holly en zijn kinderen wonen. Bij aankomst gaat John meteen naar het kantoor van Holly, waar een feestje aan de gang is. Lees hier waar je Die Hard kunt kijken.

Big Sky, S1 (23 februari)

Disney+


Privédetective Cassie Dewell werkt samen met ex-politieagent Jenny Hoyt op zoek naar twee zussen die op een afgelegen snelweg in Montana zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur. Als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Big Sky kunt streamen.

Love, Victor, S1 (23 februari)

Disney+


Victor begint als een nieuwe student aan de Creekwood High School. Tijdens zijn eigen reis van zelfontdekking moet hij verschillende uitdagingen thuis aangaan, zich aanpassen aan een nieuwe stad en worstelt hij met zijn seksuele geaardheid. Als het allemaal te veel lijkt te worden, neemt hij contact op met Simon om hem te helpen bij het navigeren door de ups en downs van de middelbare school. Bekijk hier waar je Love, Victor kunt streamen.

How I Met Your Mother, S1-9 (23 februari)

Disney+


In 2030 vertelt Ted aan zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Het begon toen Ted's beste vriend, Marshall, vertelt dat hij zijn vriendin Lily tot huwelijk gaat vragen. Vanaf dat moment beseft Ted zich dat hij ook op zoek moet naar de ware liefde. Bekijk hier waar je How I Met Your Mother kunt streamen.

Helstrom, S1 (23 februari)

Disney+


Daimon en Ana Helstrom zijn de zoon en dochter van een mysterieuze en machtige seriemoordenaar in Helstrom. Ana runt overdag een succesvol veilinghuis, maar haar ware interesse ligt bij het opsporen van degenen die anderen pijn doen. Ana is als kind getraumatiseerd door haar vader en is gedreven om de wereld te verlossen van mensen zoals hij, ook al is ze stiekem bang dat haar vader zal terugkeren. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Helstrom kunt streamen.

The Gifted, S1-2 (23 februari)

Disney+


De familie Strucker gaat op de vlucht voor de regering. Ze ontdekken namelijk dat hun kinderen mutante krachten hebben. Ze sluiten zich aan bij een ondergrondse gemeenschap van mutanten die moet vechten om te overleven. Bekijk hier waar je The Gifted kunt streamen.

Black-ish, S1-7 (23 februari)

Disney+


Een zwarte man uit de hogere middenklasse wil zijn kinderen culturele identiteit bijbrengen. Hij krijgt daarbij af te rekenen met veel tegenstrijdigheden en obstakels, waaronder zijn liberale vrouw, zijn conservatieve vader en volledig geassimileerde kinderen. Bekijk hier waar je Black-ish kunt streamen.

Solar Opposites, S1 (23 februari)

Disney+


Van de makers van Rick & Morty. Een familie van aliens uit een veel betere wereld moet na de vernietiging van hun planeet hun toevlucht zoeken in het midden van Amerika. Hun missie: de Pupa beschermen, een levende supercomputer die ooit zal evolueren naar zijn ware vorm, ze zal consumeren en de aarde zal veranderen. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Solar Opposites kunt streamen.


Ludacris Can’t Cook (25 februari)

discovery+


De succesvolle rapper en acteur Ludacris kan veel, maar één ding zeker niet: koken. Best lastig als je eigenaar bent van een restaurant. Daarom gaat hij in de leer om zijn kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Een eitje bakken lukt nog wel, maar nu wordt het tijd om het echte vak te leren. In de special Ludacris Can’t Cook volgen we zijn eerste stappen in de culinaire wereld.

The Girl on the Train (26 februari)

Netflix


Wanneer een voyeuristische gescheiden vrouw zich van veraf fixeert op het leven van een perfect stel, raakt ze al snel verwikkeld in een moordmysterie dat onthullende waarheden over haar eigen leven onthult. Lees hier waar je vanaf 26 februari The Girl on the Train kunt kijken.

Crazy About Her (Loco Por Ella) (26 februari)

Netflix


Na een magische one night stand met de cryptische en mysterieuze Carla besluit Adri om zichzelf op te laten nemen in de psychiatrische inrichting waar Carla verblijft. Dat alles om haar maar weer te kunnen zien. Maar hij zal snel ontdekken dat hij zichzelf daar niet meer kan controleren.... Lees hier waar je vanaf 26 februari Crazy About Her kunt kijken.

Myth: A Frozen Tale (26 februari)

Disney+


In een betoverd bos buiten Arendelle gaat een gezin zitten voor een verhaaltje voor het slapengaan. Ze worden getransporteerd naar een levendige en mystieke wereld, waar de geesten van de elementen tot leven komen en de mythe van hun verleden en toekomst wordt onthuld. In het origineel een VR-short van Oculus en Disney.

Beck, S8 (26 februari)

NPO Plus


Martin Beck krijgt als inspecteur bij de moordbrigade van de Zweede nationale politie met zeer uitlopende moordzaken te maken. Met zijn onopvallende verschijning en introverte karakter is hij niet bepaald een stoere held. Die eigenschappen weerhouden de intelligente en uiterst gedreven speurder echter niet. Bekijk hier waar je Beck kunt streamen.

Billie Eilish: The World’s A Little Blurry

Apple TV+


Billie Eilish brak (met wat hulp van haar broer Finneas) in 2016 door met het nummer Ocean Eyes, waarna nog hits als Bad Guy, When the Party's Over en Bury a Friend zouden volgen. In 2020 won Eilish vijf Grammy's en werkte ze aan de titelsong voor de nieuwe James Bond-film No Time to Die. Haar documentaire laat zien wat ze doormaakte tijdens de totstandkoming van haar debuutalbum. Lees hier waar je Billie Eilish: The World's A Little Blurry kunt kijken.

De Spa (27 februari)

Videoland


De Spa is de eerste late night soap van Nederland. Het verhaal speelt zich af in een luxe wellnesscomplex waar ambitie, intriges en passie aan de orde van de dag zijn. Actrice Annette Barlo vervult de hoofdrol van complex eigenaresse Tess. Tess zoekt naar middelen om Henderson te bevechten, nu de bouw van zijn concurrerende spa begonnen is. Thomas oppert om de kosten te drukken, maar Tess wil geen ontslagen. Bekijk hier waar je De Spa kunt streamen.

Al uitgebracht in februari 2021


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op UPDATE: Deze films & series zijn nieuw in februari 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: vrouwen, tiener, dichter, politie, overval, dieren, moord, school, lijst, amerika, ziekenhuis, tweede wereldoorlog, oorlog, parijs, sneeuw, burgeroorlog, onderzoek, leeuw, dans, opening, nederland, verjaardag, tweede kamerverkiezingen, robot, mensensmokkel, rekenen, kosten, claude, dorp, texas, theater, worstelen, blussen, discussie, gevangenis, liverpool, vrouw, astronauten, planeet, bekende nederlanders, huwelijk, new york, regering, vakantie, documentaire, afscheid, restaurant, ontvoerd, ziggo, finale, model, schotland, films, film, zweden, geheim, politieagent, broers, kraken, wereldoorlog, los angeles, middelbare school, ruzie, zangeres, regisseur, storm, nasa, virgil van dijk, racen, liefde, apple, inferno, zwanger, snelweg, tv-serie, drugshandel, discovery, wetenschap, geheugen, garage, conflict, netflix, trauma, acteur, afstuderen, student, aankomst, seriemoordenaar, 1573, solar, soap, edward, echtgenoot, prostitutie, actrice, vriendschap, universiteit, dino, kermit, muppets, succesvol, gezin, zeilschip, uitbuiting, spel, nationale politie, bergen, amazon, vegetarisch, videoland, uitvinder, ups, attractie, resultaten, achter de schermen, fotografe, ingreep, plaag, bestuur, groeien, opsporen, dochter, koken, mysterie, filmen, autisme, binnenhof, bobbi eden, vernietiging, hoogleraar, homeland, claire danes, reizen, aarde, jagers, wereldkampioen, npo, moordenaar, supercomputer, nadenken, onveilig, verdwijning, kantoor, rijkdom, klok, redden, wild, dinosaurus, pelé, sex, tegenstander, ruimtepuin, magnetisch, utopia, hudson, serie, affaire, kandidaat, show, kwaad, besluiten, ruimteschip, overzicht, tape, bakken, shaun, natuurreservaat, recensies, space, eenheid, avontuur, komedie, disney plus, verpleegster, relatie, chirurg, beschermende, genezen, uitgehuwelijkt, bobbi, dealers, special, mccartney, opdracht, aanhanger, history, wissen, inrichting, bemand, grylls, tillen, uitstappen, rapper, repareren, muppet, streamen, syndroom, uploads, baviaan, video, cameron, Apple TV, normaal, streamingdiensten, koud, ontslagen, schepen, becker, slaapkamer, weer, schermen, klopp, monte carlo, wereld, vriend, makkelijk, bear grylls, cameron diaz, kate hudson, liv tyler, michael van der plas, nathalie makoma, koppel, comfort, team, huis, toekomst, contact, familie, straat, dienst, amazon prime video, award, overzichten, kijken, 4 februari, 13 februari, 16 februari, fit, realityster, achtergronden, seizoen, the good doctor, Respect, stappen, disney, Virgil, Nicole, amazon prime, npo plus, to all the boys, prime video


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV