Deze films en series zijn nieuw op Disney Plus in februari 2021

Deze films en series zijn nieuw op Disney Plus in februari 2021
Inclusief nieuwe content op Star

Nieuws :

De "langste maand" van dit jaar is weer voorbij en daarmee is het weer tijd voor de kortste. In februari zal het koud en nat blijven, maar zijn er genoeg dingen op de streamingdiensten te zien. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in februari 2021.

Kijktips van Gids.tv

The Simpsons, S31 (5 februari)

Disney+


De Simpsons zijn een gezin van misfits wonende in Springfield. Vader Homer werkt op een kernreactor en heeft altijd pech. Marge is de supermama. Bart is een straatschoffie, Lisa het wonderkind en dan is er nog de speenzuigende baby Maggie. Bekijk hier waar je The Simpsons kunt streamen.

Flora & Ulysses (Flora en de Fantastische Eekhoorn) (16 februari)

Disney+


Na het redden van een eekhoorn die ze Ulysses noemt, ontdekt Flora dat hij over unieke superheldenkrachten beschikt. Die superkrachten nemen hen mee op een avontuur van humoristische momenten, die uiteindelijk Flora's leven - en haar toekomst - voor altijd veranderd. Lees hier waar je vanaf 16 februari Flora & Ulysses kunt kijken.

The Muppet Show, S1-5 (19 februari)

Disney+


Kermit the Frog en zijn mede-Muppets geven elke aflevering een prachtige show in hun eigen Muppet-theater en brengen elke aflevering een beroemdheid binnen om ze daarbij te helpen. Bekijk hier waar je The Muppet Show kunt streamen.

Myth: A Frozen Tale (26 februari)

Disney+


In een betoverd bos buiten Arendelle gaat een gezin zitten voor een verhaaltje voor het slapengaan. Ze worden getransporteerd naar een levendige en mystieke wereld, waar de geesten van de elementen tot leven komen en de mythe van hun verleden en toekomst wordt onthuld. In het origineel een VR-short van Oculus en Disney.

The Rescuers (De Reddertjes, 1977) (26 februari)

Disney+


Twee dappere muizen gaan op weg gaan naar het Duivelsmoeras om het vermiste weesmeisje Penny te redden. Het avontuur begint als Penny's noodkreet in een fles in handen belandt van de schichtige maar slimme muis Bernard en zijn elegante partner juffrouw Bianca. Lees hier waar je The Rescuers kunt kijken.

Nieuwe content op Star

Hieronder staat een selectie van de titels die op Disney+ wordt geïntroduceerd bij de komst van Star, de nieuwe ingang van de streamingdienst. Bekijk ook de volledige lijst van Star titels die in februari verschijnen.

Die Hard (23 februari)

Disney+


John McClane, een politieman uit New York, ziet het helemaal niet zitten om alleen Kerstmis te vieren. Beladen met Kerstgeschenken reist hij naar Los Angeles, waar zijn echtgenoot Holly en zijn kinderen wonen. Bij aankomst gaat John meteen naar het kantoor van Holly, waar een feestje aan de gang is. Lees hier waar je Die Hard kunt kijken.

Big Sky, S1 (23 februari)

Disney+


Privédetective Cassie Dewell werkt samen met ex-politieagent Jenny Hoyt op zoek naar twee zussen die op een afgelegen snelweg in Montana zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur. Als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Big Sky kunt streamen.

Love, Victor, S1 (23 februari)

Disney+


Victor begint als een nieuwe student aan de Creekwood High School. Tijdens zijn eigen reis van zelfontdekking moet hij verschillende uitdagingen thuis aangaan, zich aanpassen aan een nieuwe stad en worstelt hij met zijn seksuele geaardheid. Als het allemaal te veel lijkt te worden, neemt hij contact op met Simon om hem te helpen bij het navigeren door de ups en downs van de middelbare school. Bekijk hier waar je Love, Victor kunt streamen.

How I Met Your Mother, S1-9 (23 februari)

Disney+


In 2030 vertelt Ted aan zijn kinderen hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Het begon toen Ted's beste vriend, Marshall, vertelt dat hij zijn vriendin Lily tot huwelijk gaat vragen. Vanaf dat moment beseft Ted zich dat hij ook op zoek moet naar de ware liefde. Bekijk hier waar je How I Met Your Mother kunt streamen.

Helstrom, S1 (23 februari)

Disney+


Daimon en Ana Helstrom zijn de zoon en dochter van een mysterieuze en machtige seriemoordenaar in Helstrom. Ana runt overdag een succesvol veilinghuis, maar haar ware interesse ligt bij het opsporen van degenen die anderen pijn doen. Ana is als kind getraumatiseerd door haar vader en is gedreven om de wereld te verlossen van mensen zoals hij, ook al is ze stiekem bang dat haar vader zal terugkeren. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Helstrom kunt streamen.

The Gifted, S1-2 (23 februari)

Disney+


De familie Strucker gaat op de vlucht voor de regering. Ze ontdekken namelijk dat hun kinderen mutante krachten hebben. Ze sluiten zich aan bij een ondergrondse gemeenschap van mutanten die moet vechten om te overleven. Bekijk hier waar je The Gifted kunt streamen.

Black-ish, S1-7 (23 februari)

Disney+


Een zwarte man uit de hogere middenklasse wil zijn kinderen culturele identiteit bijbrengen. Hij krijgt daarbij af te rekenen met veel tegenstrijdigheden en obstakels, waaronder zijn liberale vrouw, zijn conservatieve vader en volledig geassimileerde kinderen. Bekijk hier waar je Black-ish kunt streamen.

Solar Opposites, S1 (23 februari)

Disney+


Van de makers van Rick & Morty. Een familie van aliens uit een veel betere wereld moet na de vernietiging van hun planeet hun toevlucht zoeken in het midden van Amerika. Hun missie: de Pupa beschermen, een levende supercomputer die ooit zal evolueren naar zijn ware vorm, ze zal consumeren en de aarde zal veranderen. Bekijk hier waar je vanaf 23 februari Solar Opposites kunt streamen.

Verder op Disney+

  • Africa's Hidden Wonders (12 februari)
  • Rodgers & Hammerstein's Cinderella (12 februari)
  • Science Of Stupid, S1-7 (12 februari)
  • Inside Pixar, S1 (12 februari)
  • India From Above (19 februari)
  • Mickey Go Local (26 februari)
  • Flicka 2 (26 februari)
  • Flicka: Country Pride (26 februari)

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Videoland, NPO Plus en Amazon Prime Video.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze films en series zijn nieuw op Disney Plus in februari 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier