AZ - Ajax live op tv (KNVB Beker)

AZ - Ajax live op tv (KNVB Beker)
Achtste finales in de KNVB Beker

Sport :

Op woensdag 20 januari spelen Ajax en AZ in de achtste finale van de KNVB Beker tegen elkaar in het AFAS Stadion in Alkmaar. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 1 en op het open kanaal van FOX.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De ploeg van Erik ten Hag is niet echt op dreef: ze blijven hun wedstrijden wel winnen, maar het gaat allemaal met heel veel moeite. Een lekkere, ruime bekeroverwinning tegen AZ zou de Amsterdammers wel weer op het goede spoor kunnen zetten.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

AZ
De Alkmaarders zijn hun vloek op het winnen van topwedstrijden kwijt nadat ze in 2020 en 2021 zowel van Ajax, Feyenoord als PSV wisten te winnen. Goede hoop dus voor de wedstrijd die nu op het programma staat.

Bekijk hier het volledige programma voor de KNVB Beker.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN.

AZ - Ajax is zondag 20 januari om 21.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op AZ - Ajax live op tv (KNVB Beker) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier