Vanavond op tv: start Death in Paradise seizoen 10, nieuw seizoen Het Familiediner

Vanavond op tv: start Death in Paradise seizoen 10, nieuw seizoen Het Familiediner
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 18 januari

Kijktip :

Voor een spannende detectiveserie moet je vanavond bij BBC First zijn, want daar begint het tiende seizoen van Death in Paradise. Verder onder meer een nieuwe reeks van Het Familiediner met Bert van Leeuwen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 18 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Familie Gillis: horeca moet dicht

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van de realityserie Familie Gillis: massa is kassa krijgen ze te maken met het sluiten van de horeca. Multimiljonair Peter Gillis krijgt wederom een financiële tegenvaller te verwerken als wordt besloten dat de horeca dicht moet. Het wordt dus tijd om vooruit te kijken. Nicol denkt graag mee met haar 'familiehuizen-concept', alleen verschillen haar ideeën pijnlijk veel met die van manlief Peter.


The Lord of the Rings: The Return of the King

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de epische fanatasyfilm The Lord of the Rings: The Return of the King te zien. De reis naar de Doemberg om de Ring te vernietigen vordert, maar het einddoel is nog lang niet in zicht. Sauron voert het bevel over zijn laatste belegering en de mensheid kijkt steeds wanhopiger uit naar de terugkeer van hun koning. De reisgenoten, evenals de krachten die zich achter hen verenigd hebben, zijn eindelijk gearriveerd bij het grootste gevecht uit hun leven...


Nieuw: Death in Paradise seizoen 10

BBC First
21:00 uur

Vanavond start het gloednieuwe, tiende seizoen van de Britse misdaadserie Death in Paradise. De afleveringen zijn anderhalve week na de première op de Engelse tv al te zien op het Nederlandse BBC First, met ondertiteling. De Britse inspecteur die op het paradijselijke eiland Saint-Marie in het Caribisch gebied onderzoek doet naar strafbare feiten maakt weer merkwaardige moorden mee, incombinatie met intrigerende raadsels en verrassende gastrollen.


Terug: Het Familiediner

NPO 1
21:35 uur

In een nieuw seizoen van Het Familiediner probeert Bert van Leeuwen opnieuw families na een ruzie weer tot elkaar te brengen. In deze aflevering onder meer het verhaal van twee zussen die jarenlang ruzie hebben door een verkeerd geïnterpreteerde opmerking. Wanneer Bert niet bepaald hartelijk wordt ontvangen door een van hen lijkt het een flinke uitdaging om de zussen weer bij elkaar te krijgen.


Kruispunt: gelovige president van VS

NPO 2
22:50 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van Kruispunt, waarin elke maandagavond laat verhalen uit het hart van de samenleving voorbijkomen, met een aflevering over de rol van religie in de Verenigde Staten, de Amerikaanse politiek en het Witte Huis. Als Joe Biden eind januari het Witte Huis betrekt, is hij de tweede katholieke president uit de geschiedenis van de Verenigde Staten, maar nagenoeg al zijn 45 voorgangers waren diepgelovig.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start Death in Paradise seizoen 10, nieuw seizoen Het Familiediner of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV