Dinsdag in Vier handen op één buik: hoe gaat het nu met de deelnemers?

Dinsdag in Vier handen op één buik: hoe gaat het nu met de deelnemers?
Terugblik met moeders van de afgelopen jaren

Kijktip :

Dinsdagavond (19 januari) is er een speciale 'hoe is het nu met'-aflevering van Vier handen op één buik te zien op NPO 3, waarin de deelnemers terugblikken op hun avontuur. Hoe staan ze er nu voor? Ze krijgen opnieuw bezoek van de bekende moeders.

Vier handen op één buik gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Patty Brard
Het gaat hierbij niet om de deelnemers van afgelopen seizoen, maar van eerdere jaren. Zo bezoekt Patty Brard Tiffany om te zien hoe het nu met haar gaat. Ze is moeder van twee jongens, maar heeft een moeilijke tijd achter de rug: haar vader kwam plotseling te overlijden. Ook gaat Xandra Brood na vier jaar weer langs bij de vrolijke Rosa.

Lees verder onder de video's.

Schulden
Hoe gaat het met Rosa, die in een klein appartement woonde, veel schulden had en er tijdens haar zwangerschap alleen voor stond? Verder ontmoet Victoria Koblenko de Twentse Jennifer weer, wiens kindje uit huis werd geplaatst - en haar relatie ging ook nog eens uit. Tot slot gaat Nienke Plas op pad met Shannon. Zij werkt hard aan een eigen bedrijfje.

Vier handen op één buik is elke dinsdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Vier handen op één buik: hoe gaat het nu met de deelnemers? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier