Nieuw programma The Sky Is the Limit over rijke Nederlanders start dinsdag

Nieuw programma The Sky Is the Limit over rijke Nederlanders start dinsdag
Een kijkje in het leven van de welgestelden onder ons

Kijktip :

Vanaf dinsdag is het nieuwe programma The Sky Is the Limit: rijk en succesvol in Nederland te zien op SBS6. In deze nieuwe realityserie volgen we een aantal doodgewone landgenoten die een fortuin hebben vergaard.

The Sky Is the Limit gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Keihard werken
In totaal volgen we negen rijke en succesvolle Nederlanders die inmiddels zwemmen in het geld, maar één ding gemeen hebben: hun rijkdom en succes zijn niet komen aanwaaien, want ze hebben er allemaal keihard voor moeten werken. Nu wonen ze in Amsterdam, Londen, Parijs of Dubai. Vol trots tonen ze hun luxueuze leven vol mooie huizen, snelle auto's en exotische hobby's.

Champagnekamer
Ze vieren hun successen, maar vertellen ook welke offers ze moesten brengen om de top te bereiken. In de eerste aflevering maken we kennis met enkele rijke Nederlanders. Zo laten Igor en Andrea hun speciale champagnekamer zien, heeft schoenenkoningin Zeynep een meeting in Parijs voor haar nieuwe collectie en is het powerkoppel Edwin en Dionne voor business én pleasure in het zonnige Dubai.

Het nieuwe programma The Sky Is the Limit is vanaf dinsdag 19 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van The Sky Is the Limit terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma The Sky Is the Limit over rijke Nederlanders start dinsdag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV