Nieuw seizoen The Curse of Oak Island vanaf dinsdag te zien op History

Nieuw seizoen The Curse of Oak Island vanaf dinsdag te zien op History
Schatzoekers vervolgen zoektocht

Kijktip :

Vanaf dinsdag 19 januari zendt History een nieuw seizoen van The Curse of Oak Island uit. In dit spannende programma vervolgen schatzoekers Rick, Marty en het team van Oak Island hun queeste naar legendarische schatten.

224 jaar
Het mysterie van de schatten van Oak Island is al 224 jaar oud. De kostbaarheden zijn nog nooit ontdekt, maar toch gaan Rick en Marty vol goede moed verder. Met meer vastberadenheid, middelen en technologie dan ooit hopen ze eindelijk succes te hebben. Inmiddels is er zelfs bewijs van mogelijke tunnels die naar de Money Pit leiden.

Gezonken schip
Iedereen is er nu van overtuigd dat ze over het gereedschap beschikken om dit mysterie voor eens en voor altijd op te lossen. In het nieuwe seizoen duikt het team ook het water in, omdat bij seismische tests een mogelijk gezonken schip in het driehoekige moeras te zien is. Er worden onder mere sonische kernboren gebruikt bij een historisch grote opgraving.

Het nieuwe seizoen van The Curse of Oak Island is vanaf dinsdag 19 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op History, dat bij vrijwel elke provider in het basispakket zit. Lees hier op welk kanaal History te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen The Curse of Oak Island vanaf dinsdag te zien op History of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier