Ontroerende documentaire Farewell Paradise zie je dinsdag op NPO 2

Ontroerende documentaire Farewell Paradise zie je dinsdag op NPO 2
Leven van vier zussen verandert na scheiding ouders

Kijktip :

Dinsdagavond (19 januari) zendt NPO 2 de prachtige, maar zeer ontroerende en bijzonder oprechte documentaire Farewell Paradise uit. Deze gaat over vier zussen, wiens leven veranderde na de scheiding van hun ouders.

Farewell Paradise gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Paradijselijk leven
Ze moeten het paradijs van de vrije en welvarende Bahama's in de jaren zestig verlaten nadat het prachtige leven van het gezin wreed wordt verstoord: hun moeder Dorine besluit terug te keren naar Zwitserland. Uit het niets verruilt ze met haar dochters en de kat het zonnige en zorgeloze bestaan.

Chaos en ontwrichting
In ruil daarvoor krijgen ze een leven waarin niets meer vanzelfsprekend is. De eerste maanden na het besluit van moeder Dorine wordt het gekenmerkt door chaos en ontwrichting. Meer dan veertig jaar wordt er niet over de scheiding gesproken, tot het moment dat de jongste dochter (regisseur Sonja Wyss) haar familieleden één voor één voor de camera ondervraagt.

De documentaire Farewell Paradise is op dinsdag 19 januari om 22.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire Farewell Paradise terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ontroerende documentaire Farewell Paradise zie je dinsdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier