Serierecensie: eerste aflevering Riverdale seizoen 5 staat nu op Netflix

Serierecensie: eerste aflevering Riverdale seizoen 5 staat nu op Netflix
Met onder anderen K.J. Apa en Camila Mendes

Film :

Vanaf vandaag - 21 januari - staat de eerste aflevering van Riverdale seizoen 5 op Netflix. Geduld is een schone zaak: eindelijk is het nieuwe seizoen een feit. Met naast nieuwe gezichten natuurlijk acteur K.J. Apa alias Archie Andrews als absolute boegbeeld.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Betty, Jughead, Veronica en Archie
Het verhaal gaat verder waar seizoen 4 stopt. Volgens ouderwets Amerikaans gebruik is de prom night nu eindelijk aanstaande. We weten inmiddels dat Jughead nog in leven is en dat de vriendengroep een nieuw mysterie onderzoekt (de enge videobanden die de bewoners van Riverdale op hun deurmat aantreffen).

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Deze recensie gaat alleen over de eerste aflevering van Riverdale seizoen 5.

De start van seizoen 5 is eigenlijk het einde van seizoen 4. Dat betekent dat we in seizoen 5 eerst worden meegenomen naar het prom van Veronica, Archie, Betty en Jughead. Pas daarna gaat het vijfde seizoen echt van start. Dat brengt een grote verandering teweeg: we gaan vijf jaar vooruit in de tijd. Hoe gaat het nu met de inwoners van Riverdale? Seizoen 5 belooft veel spannende en shockerende gebeurtenissen, en fans kunnen niet wachten! De eerste aflevering, "Chapter Seventy-Seven: Climax", zet de boel lekker op scherp, maar het grote vuurwerk moet nog komen. Drie sterren.

De eerste aflevering van Riverdale seizoen 5 staat 21 januari 2021 op Netflix. Elke donderdag komt er een nieuwe aflevering online.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: eerste aflevering Riverdale seizoen 5 staat nu op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier