Prachtig filmdrama Gone Baby Gone zie je dinsdag 15 juni op SBS9

Prachtig filmdrama Gone Baby Gone zie je dinsdag 15 juni op SBS9
Ook te streamen via Amazon Prime

Kijktip :

Ben Affleck brak in de jaren negentig al door als acteur in Hollywood, maar zijn ambities reikten verder. In 2007 verscheen zijn eerste film als regisseur, en Gone Baby Gone was meteen een schot in de roos. Deze prachtige film is dinsdag te zien op SBS9 en je kunt Gone Baby Gone streamen via onder meer Amazon Prime.

Lees hier op welk kanaal SBS9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
Dorchester is een van de ruigste buurten van Boston. Wanneer de vierjarige Amanda McCready verdwijnt, staat de politie voor een raadsel. Amanda's tante laat haar geduld niet langer op de proef stellen en huurt twee privédetectives in, Patrick Kenzie en Angie Gennaro. De twee hebben weinig ervaring en zien de opdracht niet zitten, maar ze kennen de buurt goed en zijn niet van de politie. Kenzie en Gennaro nemen de zaak toch aan, maar zetten in hun zoektocht naar de kleine Amanda alles op het spel. Hun relatie, hun verstand en zelfs hun levens.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Al bij zijn eerste film als regisseur laat Affleck zijn talenten zien. Gone Baby Gone vertelt een spannend verhaal vol mysterie, iets waar hij later nóg meer in groeide met The Town (2010) en Oscarwinnaar Argo (2012). Dat Affleck in 2007 al een grote naam in Hollywood was, blijkt wel uit de uitstekende cast die hij om zich heen verzamelde. Zijn broertje Casey Affleck is de betere acteur van de twee en laat dat zien in deze film, die sowieso een topcast heeft.

Cast
Naast Casey Affleck (Manchester by the Sea) en Michelle Monaghan (Mission: Impossible - Fallout) zijn ook Morgan Freeman (Se7en), Ed Harris (A Beautiful Mind) en Amy Ryan (Bridge of Spies) te zien in Gone Baby Gone. Deze film is geregisseerd door Ben Affleck.

Gone Baby Gone (2007) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op dinsdag 15 juni om 20.30 uur te zien op SBS9. Genre: drama, misdaad, thriller. Speelduur: 114 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prachtig filmdrama Gone Baby Gone zie je dinsdag 15 juni op SBS9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier