Homeland seizoen 6 vanaf vandaag op Netflix

Homeland seizoen 6 vanaf vandaag op Netflix
Hulp voor moslims in de VS

Kijktip :

Fans van Homeland kunnen eindelijk weer binge-watchen. Seizoen 6 staat namelijk vanaf vandaag op Netflix. Ook dit seizoen draait weer om Carrie Mathison, gespeeld door Claire Danes.

Het nieuwe seizoen van Homeland speelt zich af in New York, in de maanden tussen de verkiezingen en de inauguratie van de nieuwe president. Tijdens de verkiezingen is er weer dreiging vanuit allerlei hoeken, maar Carrie werkt nu bij een stichting die pogingen doet om hulp te bieden aan moslims die in de Verenigde Staten wonen.

Seizoen 6 van Homeland werd in 2017 al wel uitgezonden door BNN op NPO 3, maar op Netflix kon je alleen seizoen 1 tot en met 5 binge-watchen. Tot vandaag. Onlangs nog werd bekend dat seizoen 7 op 11 februari 2018 uitkomt in de USA, maar daar zullen de Nederlandse fans nog even op moeten wachten.

Naast Claire Danes spelen ook Rupert Friend (Hitman: Agent 47), Elizabeth Marvel (Gifted) en Mandy Patinkin (Wonder) dit seizoen een grote rol. Homeland seizoen 6 is te zien op Netflix.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Homeland seizoen 6 vanaf vandaag op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV