John de Mol dinsdag te gast in Tijd voor MAX om te vertellen over Marble Mania

John de Mol dinsdag te gast in Tijd voor MAX om te vertellen over Marble Mania
Mediaondernemer legt zijn nieuwste format uit

Kijktip :

Op donderdag 21 januari gaat de nieuwe spelshow Marble Mania van start op SBS6. Een aantal BN'ers betreedt hierin de knikkerarena voor de spannendste knikkerwedstrijd van hun leven. Mediaondernemer John de Mol komt dinsdag 19 januari over zijn nieuwe format vertellen in Tijd voor MAX.

Marble Mania is vanaf donderdag 21 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Spectaculaire banen
In elke aflevering gaan drie bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan op een aantal spectaculaire knikkerbanen, die speciaal voor het programma zijn gemaakt. Hun behendigheid wordt daarbij flink op de proef gesteld, maar ze moeten ook een dosis geluk hebben op de zogenaamde "geluksbanen". John de Mol zal in Tijd voor MAX alles over het spel uitleggen.

Lees verder onder de video's.

Andere gasten
John de Mol is uiteraard niet de enige gast in deze uitzending. Hij krijgt gezelschap van:

  • Over precies een jaar start in de Ziggo Dome in Amsterdam het Europees Kampioenschap Zaalvoetbal.Soufiane Touzani, ambassadeur Futsal Euro 2022, schuift aan.
  • OG3NE komt optreden om de verjaardag van Dolly Parton te vieren. Ook Henkjan Smits schuift aan.
  • Parlementair verslaggever Kees Boonman vertelt over de situatie in politiek Den Haag.

De uitzending van Tijd voor MAX met John de Mol is op dinsdag 19 januari om 17.05 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op John de Mol dinsdag te gast in Tijd voor MAX om te vertellen over Marble Mania of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier