Hilarische Jump Street-films zie je zondagavond back-to-back op RTL 7

Hilarische Jump Street-films zie je zondagavond back-to-back op RTL 7
Films ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Het was de grote doorbraak van acteur Johnny Depp in de jaren tachtig: de komische politieserie 21 Jump Street (1987-1991). Vijfentwintig jaar na de start van de serie verscheen er een film-remake en die was zó succesvol dat er al snel een tweede deel volgde. 21 Jump Street én 22 Jump Street zijn zondagavond back-to-back te zien op RTL 7.

20.00. uur: 21 Jump Street (2012, IMDb ★ 7,2)

Schmidt en Jenko zijn helemaal klaar met hun leven als pubers. Ze sluiten zich aan bij de politie en de geheime eenheid 'Jump Street' en gebruiken hun jeugdige verschijning om undercover te gaan bij een lokale middelbare school. Wanneer ze hun wapens en badges inruilen voor rugzakken, riskeren Schmidt en Jenko hun levens om een gewelddadige en zeer gevaarlijke drugsbende op te sporen. Maar ze komen erachter dat de middelbare school in niets meer hetzelfde is als hoe ze die enkele jaren geleden hebben achtergelaten.

Je kunt 21 Jump Street streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

22.10 uur: 22 Jump Street (2014, IMDb ★ 7,0)

Agenten Jenko en Schmidt gaan opnieuw undercover als de broers Doug en Brad McQuaid. Ze moeten als eerstejaarsstudenten op de universiteit proberen uit te zoeken wie er achter de nieuwe drugssensatie WHYPHY zit. Jenko wordt al snel omarmd door het populaire American footballteam en Schmidt probeert in de nerdy art-scene te infiltreren. Als blijkt dat de twee agenten compleet andere ideeën hebben over hoe ze het beste de zaak kunnen oplossen, komt hun vriendschap onder druk te staan.

Je kunt 22 Jump Street streamen via onder meer Google Play en iTunes.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
De twee Jump Street-films bieden de comedyliefhebber een geweldige avond. Beide producties hebben een bijzonder hoge grapdichtheid, maar staan ook bol van de spannende actiescènes. Het zorgt ervoor dat de films voorbij zijn voor je er erg in hebt, maar dat je je in ieder geval wél hebt vermaakt. Erg ingewikkeld is het allemaal niet en het acteerwerk is soms nogal overdreven, maar het grootste deel van de tijd vermaak je je prima met hoofdrolspelers Channing Tatum en Jonah Hill. En zelfs Depp heeft nog een klein gastoptreden.

De films 21 Jump Street (2012) en 22 Jump Street zijn op zondag 13 juni vanaf 20.00 uur te zien op RTL 7.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische Jump Street-films zie je zondagavond back-to-back op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier