Pathé Trakteert Kids 19 januari: de tropische en vrolijke tienermusical Sing Song

Pathé Trakteert Kids 19 januari: de tropische en vrolijke tienermusical Sing Song
Met Georgiefa Boomdijk, Floris Bosma en Kenny B

Film :

De bioscoopketen Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, de komende twee weken elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Vandaag (dinsdag 19 januari) is de muzikale speelfilm Sing Song gratis beschikbaar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april vorig jaar, heb je voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Lees verder onder de afbeelding.

Waar gaat de film Sing Song over?
In deze tropische muziekfilm wordt de 16-jarige Jasmine uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Vol enthousiasme vertrekt ze met gitarist Stijn naar haar exotische geboorteland, maar naast zingen heeft ze ook een belangrijke missie. Zonder dat iemand het weet, gaat ze op zoek naar haar moeder. Maar met haar zoektocht zet ze zowel haar vriendschap met Stijn als het winnen van de wedstrijd op het spel. Dan doet ze een bijzondere ontdekking die alles op zijn kop zet. Deze heerlijke tropische tienermusical van eigen bodem staat al jaren in de Cinekid Festival Top 100, en is alleen vandaag gratis beschikbaar.

Bekijk hier waar je de film Sing Song kunt streamen. Lees de aankomende twee weken op Gids.tv welke films er beschikbaar komen. Deze actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pathé Trakteert Kids 19 januari: de tropische en vrolijke tienermusical Sing Song of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier