Vanavond op tv: start The Sky Is the Limit, documentaire Farewell Paradise

Vanavond op tv: start The Sky Is the Limit, documentaire Farewell Paradise
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 19 januari

Kijktip :

Vanavond gaat er weer een nieuw programma van start op SBS6, met de lange titel The Sky Is the Limit: rijk en succesvol in Nederland. Hierin volgen we 'doodgewone' Nederlanders die baden in het geld. Verder onder meer de documentaire Farewell Paradise. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 19 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Vier handen op één buik: hoe is het nu met-aflevering

NPO 3
NPO 3
20:25 uur

In deze 'hoe is het nu met'-aflevering van Vier handen op één buik gaan de bekende moeders terug naar de jonge vrouwen die ze ondersteunden rond hun bevalling. Ook volgende week dinsdag staat er een 'hoe is het nu met'-aflevering op het programma. Patty Brard gaat langs bij Tiffany om te kijken hoe het nu met haar gaat. De moeder van twee jongens heeft de afgelopen tijd een pittige periode achter de rug. Haar vader overleed plotseling.


Nieuw: The Sky Is the Limit: rijk en succesvol in Nederland

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Het nieuwe programma The Sky Is the Limit gaat over rijke en succesvolle Nederlanders en hierin worden negen ambitieuze, succesvolle en soms flamboyante mensen gevolgd. In de eerste aflevering laten Igor en Andreea hun champagne-kamer zien, heeft schoenenkoningin Zeynep een meeting in Parijs voor haar nieuwe collectie en powerkoppel Edwin en Dionne is voor business & pleasure in het zonovergoten Dubai.


Misdaadfilm: Gone Baby Gone

SBS 9
SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de prachtige misdaadfilm Gone Baby Gone te zien. Wanneer de politie in Boston maar geen vorderingen maakt in de ontvoeringszaak van een vierjarig meisje worden twee privé-rechercheurs door de moeder ingehuurd. Patrick Kenzie en Angie Gennaro hebben echter niet veel ervaring met ontvoeringen, maar de familie wil hen voor andere redenen. De kidnapping wordt uiteindelijk zowel professioneel als persoonlijk een crisis.


Terug: The Curse Of Oak Island

History
History
20:30 uur

In een nieuw seizoen van The Curse of Oak Island gaan schatzoekers Rick, Marty en het team van Oak Island verder met hun zoektocht naar legendarische schatten. Elke dinsdag om 20:30 uur op themakanaal History, dat vrijwel overal in het basispakket zit. Het schatmysterie is al 224 jaar oud en met meer vastberadenheid, middelen en technologie dan ooit gaat de zoektocht verder.


Docu: Farewell Paradise

NPO 2
NPO 2
22:35 uur

De diep ontroerende en bijzonder oprechte documentaire Farewell Paradise gaat over vier zussen die door de scheiding van hun ouders het paradijs van de vrije en welvarende Bahama's in de jaren 60 moeten verlaten. Het paradijselijke leven van het gezin wordt wreed verstoord wanneer moeder Dorine besluit terug te keren naar Zwitserland. Meer dan veertig jaar wordt er niet over de scheiding gesproken.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start The Sky Is the Limit, documentaire Farewell Paradise of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier