Woensdag in Steenrijk, straatarm: van vrijstaande villa naar zeventig euro per week

Woensdag in Steenrijk, straatarm: van vrijstaande villa naar zeventig euro per week
Families Reuvers en Van Noppen wisselen van leven

Kijktip :

Woensdagavond (20 januari) is er op SBS6 weer een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm te zien. Ook deze week ruilen er weer twee gezinnen van leven: de één baadt in het geld, terwijl de ander met moeite de eindjes aan elkaar weet te knopen. Hoe zal hen dat bevallen?

Steenrijk, straatarm gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Vrijstaande villa
We maken kennis met Esther en Sander Reuvers en hun drie kinderen, die in het Twentse Losser in een vrijstaande villa wonen. Hun leven en het huis van de Reuvers' is van alle gemakken voorzien en de financiële vrijheid zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Toch was het niet altijd even makkelijk: Esther kreeg een zware burn-out, maar heeft zich sindsdien fulltime op haar passies fotografie en interieurstyling gestort.

Lees verder onder de video's.

Marktplaats
Hoe anders is het bij de familie Van Noppen in Maastricht, die hun interieur moeten stylen zonder budget, met spullen die ze gratis van Marktplaats en bij weggeefhoeken halen. Anton, Danielle en hun twee kids moeten leven van zeventig euro per week, een bedrag dat geen ruimte laat voor leuke dingen. Wat vinden de Reuvers' van hun nieuwe onderkomen, en kunnen de Van Noppens wennen aan een gevuld huishoudpotje?

Steenrijk, straatarm is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, straatarm terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Steenrijk, straatarm: van vrijstaande villa naar zeventig euro per week of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier