Heerlijke actiefilm The Bourne Supremacy zie je woensdag op Veronica

Heerlijke actiefilm The Bourne Supremacy zie je woensdag op Veronica
Ook te streamen via Amazon Prime en Netflix

Kijktip :

Nadat Matt Damon met The Bourne Identity zijn naam vestigde als actieheld, scherpte hij die reputatie nog wat verder aan met het spectaculaire en prachtige vervolg The Bourne Supremacy. Deze geweldige film is woensdag te zien op Veronica en je kunt The Bourne Supremacy streamen via onder meer Amazon Prime en Netflix.

Het verhaal
Jason Bourne is samen met Marie Kreutz gevlucht. Twee jaar na de gebeurtenissen in de eerste film verblijven ze in het Indiase Goa. Bourne is nog steeds vastbesloten om zijn ex-werkgever Treadstone te straffen als ze hem niet met rust laten. Hoewel het bedrijf niet meer bestaat wil Bourne zich aan zijn belofte houden. Ondertussen wordt de moord op twee CIA-agenten hem in de schoenen geschoven, waarna een team een officiële klopjacht op hem begint, waardoor Bourne opnieuw naar vele landen reist.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
The Bourne Supremacy is het spetterende vervolg op The Bourne Identity. De regie van Doug Liman is voor dit deel overgenomen door Paul Greengrass, die een waanzinnige film aflevert. Matt Damon is opnieuw in topvorm (zowel fysiek als qua acteerwerk) en weet de beweegredenen van Bourne temidden van alle actie altijd logisch over te brengen. In een bijrol doet de geweldige actrice Joan Allen haar intrede als Pamela Landy, de leider van het team dat achter Bourne aan zit.

Cast
Naast Matt Damon (Ford v Ferrari) en Joan Allen (Room) zijn ook Brian Cox (Zodiac) en Julia Stiles (Hustlers) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Paul Greengrass (Captain Phillips).

The Bourne Supremacy (2004) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is op woensdag 20 januari om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: actie, thriller. Speelduur: 108 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heerlijke actiefilm The Bourne Supremacy zie je woensdag op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier