Dinsdag in M: Nabespreking heftig toeslagenaffaire-debat met Tom-Jan Meeus

Dinsdag in M: Nabespreking heftig toeslagenaffaire-debat met Tom-Jan Meeus
Dit zijn de gasten van dinsdag 19 januari

Kijktip :

Elke werkdag zitten er boeiende gasten aan tafel bij talkshow M. Zo ook vanavond, dinsdag 19 januari. Onderwerpen als de 'toeslagenaffaire' en 'bedtijdverhalen voor rebelse meisjes' zullen voorbijkomen. Bekijk hieronder de gasten van vanavond.

DE GASTEN IN M - DINSDAG 19 JANUARI

  • Jeugdherinneringen aan een 'liefdesoorlog' met Frénk van der Linden
    Vijftig jaar geleden gingen zijn ouders met veel strijd uit elkaar; het begin van een liefdesoorlog tussen moeder Erica en vader Jan. Journalist Frénk van der Linden schreef - na hun dood - brieven aan zijn beide ouders. Daaruit ontstond het boek En altijd maar verlangen. Is de verwerking van de scheiding na vijftig jaar voltooid? We vragen het Frénk straks bij M.

  • Afgetreden kabinet flink onder vuur in heftig toeslagendebat
    Het vernietigende rapport over de toeslagenaffaire 'Ongekend Onrecht' zorgde voor het aftreden van Rutte III. Vandaag debatteert de Kamer over het falen bij de Belastingdienst en van het kabinet. We bespreken het straks met politiek columnist van NRC Tom-Jan Meeus, advocaat Don Ceder en gedupeerde Samantha-Kaye Morris.

  • Wie zijn de Nederlandse heldinnen van Amber, Abdelkader en Anna?
    Sterke ridders, geniale wetenschappers en dappere koningen; de helden in kinderboeken zijn bijna altijd een man. Daar moet volgens de bedenkers van 'Bedtijdverhalen voor rebelse meisjes' verandering in komen. Honderd verhalen over vrouwelijke rolmodellen werden gebundeld en het boek is vol lof ontvangen. Na het buitenlands succes verschijnt er binnenkort ook een Nederlandse versie van het boek. Welke vrouwen mogen niet ontbreken? Dat bespreken we in M's Bedtime Stories! We vragen onze gasten welke Nederlandse heldin absoluut aan het boek moet worden toegevoegd. Vanavond vullen Amber Kortzorg, Abdelkader Benali en Anna Gimbrère ons lijstje aan!

Er zullen meer gasten worden toegevoegd.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in M: Nabespreking heftig toeslagenaffaire-debat met Tom-Jan Meeus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier