Pathé Trakteert Kids 20 januari: de spannende film Meesterspion

Pathé Trakteert Kids 20 januari: de spannende film Meesterspion
Van de makers van Dummie de Mummie en Mees Kees

Film :

De bioscoopketen Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, de komende twee weken elke dag op een familie- en kinderfilm op Pathé Thuis. Vandaag (woensdag 20 januari) is de superspannende film Meesterspion gratis beschikbaar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geen code nodig
In tegenstelling tot de acties in april vorig jaar, heb je voor deze kinderfilms geen code nodig. Wil je deze film gratis bekijken? Ga dan naar de website of app van Pathé Thuis (met je Pathé-account) en klik op 'kijk vanaf €0,-'. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal bent begonnen heb je 48 uur om de film af te kijken.

Lees verder onder de afbeelding.

Waar gaat de film Meesterspion over?
Deze film vertelt het verhaal van de 11-jarige Tim, die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin kan Tim maar moeilijk wennen aan zijn nieuwe thuis, tot hij Simon ontmoet. Simon is een spion uit het jaar 1973 die net is ontwaakt en een oude misdaadzaak moet oplossen. Het spannende avontuur begint! De hoofdrollen worden vertolkt door Stijn van der Plas, Beau Schneider en Nienke de la Rive Box, en deze leuke familiefilm is alleen vandaag gratis te zien.

Bekijk hier waar je de film Meesterspion kunt streamen. Lees de aankomende twee weken op Gids.tv welke films er beschikbaar komen. Deze actie loopt van 14 januari tot en met 27 januari.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pathé Trakteert Kids 20 januari: de spannende film Meesterspion of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier